Politikens fasader …

Så fort jag kom hem satte jag mig framför teven för att titta på när Mr Trump svurits in som USA: s nye President.

Kan inte annat än tycka att hela valet har känts som en amerikansk dokusåpa men med en verklig utgång som nog många har svårt att ta in.

Jag tillhör de som tycker att kombinationen kaxig ödmjukhet är den bästa men han verkar dessvärre än så länge visa prov på bara en arrogant kaxighet som visst kan vara bra för att ta sig fram i affärsvärlden men kan och får en President håna, förödmjuka på det sättet han gör?

Talet han höll var långt ifrån det vackra talet som kommer att gå till minnet för de demokratiska orden som borde känneteckna och spegla den demokrati som han representerar men kommer definitivt att gå till historien som rena raka motsats.

20170121-Inaugural-slide-WOEE-largeWidescreen573

Innan talet hade Mr och Mrs Trump druckit kaffe hos Mr och Mrs Obama. Hur stelt kan inte den tillställning ha varit trots presenter som överlämnades och klappar på axeln …

680

Vad tror du att presentboxen som Melania gav Michelle innehöll? En sak är säker … Den ljusblåa asken vet man iaf. var den kommer ifrån,  Tiffany & Co så klart …

588246899b7e4.image

Snacka om skådespeleri …

a002_NormalPreview-IN_CONTENT

Titta på  Mr Trumps min =) Mamma mia!!!

C2n8CZDUUAE7FBv

Gissar att det måste ha varit skönt att sätta sig i helikoptern strax efter Trumps tal för att lämna bakom sig en dag med falska leenden och applåder.ap-trump-100-er-170120_4x3_992

För en person som mig som älskar ord och retorik (även om jag själv inte är bra på det) så kan jag inte än att ge Mr President Trump tummen ner för sitt tal men med hoppet på att jag har fel i att tycka att han är fullkomligt olämplig som person i det ämbete han nu besitter.

Tror att många kommer att sakna värmen som vissa personer verkar ha spridit i det där vita huset <3

IMG_3203

 

 

2 thoughts on “Politikens fasader …

  1. Jag tänker på hur han (Donald) totalt dissar sin fru Melanie. Möter aldrig hennes blick, dansar med henne men ser henne över axeln hela tiden. Hon är bara ett bihang, ett litet smycke som han släpar med sig. Ja, man får vad man röstat på. Snart vaknar amerikanerna upp från chocken och inser vad dem gjort genom att rösta på honom. Historien upprepar sig, samma budskap men i annan tappning.

    1. Tänkte också på det och skillnaden då de hade paret Obama bredvid sig blev ännu tydligare för dessa sist nämnda är rena motsatsen …
      Har gått in och läst olika italienska artiklar om Melania och tror att även om hon är en passiv hemmafru som låter mannen stå i centrum så gör hon därför att hon har valt fördelar kontra nackdelar och det är trots allt det som är viktigast. Då visar hon ändå prov på tankeverksamhet oavsett om man tycker att hon gör rätt eller inte.
      En otrolig vacker kvinna med en snygg klädstil får jag erkänna men saknar den charmen och karisma som Michelle har skämt bort alla med <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *