När man känner sig lite uttråkad …

Idag är en sådan där dag då jag skulle behöva att något roligt/positivt händer eller åtminstone få reda att jag skall få göra något roligt inom en snar framtid för ordet som kännetecknar mig idag är u t t r å k a d och det är när jag är i det här stadiet som jag kan göra något lite dumt då jag vill bara vill bli av med den där känslan om att alla dagarna ser likadana ut.

Boka en resa till Maldiverna för att inse att jag ändå inte kan åka? Köpa en Chanel väska på kredit? Klippa håret kort, operera bort silikonet eller kanske ha ännu längre extensions och ännu större bröst? =) Då är kanske valet av en resa det bästa =)

Har du någonsin tänkt över hur din dag ser generellt sätt ut? Självklart kan det innehålla de där kortare resor men jag pratar inte om de 20 dagarna om året  men om det dagliga livet, det som vi lever i för det mesta av vår dyrbara och högst begränsade tid, det livet som man hade så stora drömmar om när man var ung för att bara bli mer och mer cynisk med åren. Vad tråkigt att bli vuxen och äldre när den där cynismen smyger sig in i ens personlighet… Omständigheter som gör det men ändå …

Det var roligare när man trodde att man skulle erövra världen <3

Någon som dock till skillnad från mig just nu har stora tankar om sig själv och om att erövra världen skall idag bli President men så har nog hans ”ryggsäck” av erfarenhet gjort att han kan tro det då han har lyckats oavsett vad du och jag tycker om honom.

Skall självklart titta för även om jag inte gillar den personlighet man har fått ta del av genom median så är jag imponerad över att han har lyckats att bli nästa President trots alla hånande skratt när han kandiderade.

Aldrig säga aldrig …

Kanske att jag kan muntra upp dig (om du behöver det =) med att vi har sänkt priset på höstens/vinterns MOU BOOTS <3

IMG_0397

Tänk på att gå ner en storlek om det står inner eller wedge på modellen för då har de en inbyggd kilklack och är något större i storlek.

Skönare sko än Mou Boots finner du inte, promise så in hos www.lavendettaclothing.se där du även finner STEVE MADDEN och då bland annat dessa stövletter för 999:- 1/36 och 3/38 kvar (mer små än stora i storlek)

IMG_3145

Nu skall jag fixa lite bland hyllor och försöka komma ur den här ”tråkiga känsla” =)

Kram <3

7 thoughts on “När man känner sig lite uttråkad …

 1. Hej Michela!
  Jag tycker dina kommenterar och ironiska uttalanden om uttråkad var hysteriskt roliga.
  Tyvärr kan jag bli fruktansvärt impulsiv när jag blir så uttråkad. (Världens mest oimpulsiva människa egentligen)
  Jag har under sådanna tillfällen rivit ut golv, tapeter, målat om. Färgat håret rött, lila, svart, tokblekt…. Klippt av decimetrar av hår jag sparat på… Ja you name it ;) Så tokigt går det till här när det ”slår slint” ibland. Tihihi…. även om jag ångrat mig efteråt så kan jag ibland önska att förnuftet kommit tillbaka något tidigare ;)
  Mvh Linnéa

  1. ja, när man vill bli av med en obehaglig känsla kan man fatta de mest konstiga besluten =) Tycker du om att läsa lite psykologi rekommenderar jag varmt en bok som heter ”Bestäm dig”, älskade den för författaren som är forskare i beslutfattande beskriver på ett enkelt sätt hur vi människor fungerar just gällande konsten att fatta beslut =)
   Mitt hår är samma idag även om jag har plockat bort 4 extensions som bara irriterade mig och brösten är kvar =)
   Kram
   Michela

 2. Åh, vilket roligt och bra inlägg! Fick skratta och också skönt att påminnas om att man inte är själv i tankarna om att livet är rätt tråkigt ibland.

  1. Vi är nog många som tycker det och så blir nog känslan alltid extra tråkigt när vi tror på de bilderna och texterna som ”alla andra” lägger ut på sina sociala medier och som måste betyda att deras liv är otroligt roligt och intressant och även om vi vet att det är bara bilder så kan vi inte låta bli att tro på de =)
   Och så finns alla de som tycker att vi själva har ett fantastiskt liv medan vi själva förstår inte hur de kan tycka det =)
   Vilka märkliga varelser vi är <3

 3. Hej Michela!
  Jag tycker om dina texter. Tycker att du alltid uttrycker dig finkänsligt och nyanserat.
  När jag känner mig uttråkad brukar jag försöka tänka på vad många av mina patienter säger (jag jobbar med svårt sjuka), att det de saknar mest är vardagen, de dagar inget särskilt händer och som man kanske upplevde tråkiga. Vardagslunken som kanske aldrig kommer tillbaka.
  Bara en liten reflektion!
  Kram

  1. Hej Anna!
   Tack snälla för orden först och främst…
   Det var väldigt intressant Anna att höra att det är vardagen man saknar och då den lugna men just nu känner jag någon slags tristess om just den vardagen jag lever i då jag är på jobbet dagligen (som alla) men till skillnad (från de flesta) så är jag låst i butiken utan luncher och utan det samspelet man kanske har av kollegor. Har dock trevliga planer som skall nog inträffa strax efter sommaren så hoppas att om inte annat då kommer vardagen att kännas lite mer varierande och inom vissa ramar friare =)
   Att jobba med svår sjuka patienter måste verkligen ge en perspektiv för livet då man får möjligheten att se på det genom andras ögon.
   En intressant reflektion du gav mig, tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *