Att handla bekvämt hos mat.se

I samarbete med mat.se

Jag är, trots att jag är född i fantastiska Italien där mat är kultur, inte den personen som uppskattar att gå och handla. Det blir lite mer ett måste som är nödvändigt men som jag inte uppskattar då det är tungt att bära hem, köer väntar ofta i kassan och så kommer jag oftast hem med det som plockades in i korgen och som var ej planerat. Så anti jag låter =)

Just för att många som känner mig vet lite hur jag fungerar tipsade mig en vän om att handla online hos mat.se och trots att jag hade hört talats om sidan så hade jag aldrig besökt hemsidan.

Nu när jag dock har legat ett par dagar hemma med influensa så har jag testat att beställa mina egna komponerade matkassar utan att behöva gå och trängas bland alla som slutar samtidigt som mig, utan att behöva få med mig hem mer än vad jag hade planerat och utan att behöva gå med de tunga kassarna hem.

Så här gick det till när jag beställde och låt mig säga att jag tyckte faktiskt det var roligt att testa på detta samtidigt som jag blev överraskad över enkelheten och smidigheten med denna tjänst som är som ”gjord för mig”.

Jag gick in på hemsidan www.mat.se och valde fritt bland alla produkterna men även bland alla goda recepten som de rekommenderar då jag hade bestämt mig för att tre middagar skulle planeras och varorna till de handlas när Nicole kommer hem på fredag.

unnamed

Beställningen gick snabbt och 721:- la jag på mina matkassar (perfekt att ha koll på vad det kostar) i inkorgen. Valde att få leverans igår kväll och ett sms kom dagen innan leverans med en exaktare tid för när allt skulle komma hem till mig.

20.35 ringde det på dörren och där stod en trevlig man med fem kassar till mig.IMG_3069

Bara att öppna dörren och packa upp utan att lägga tid på något jag finner allmänt tråkigt.

IMG_8227

Två familjemedlemmar var extra nyfikna på innehållet för gissar att kassarna innehöll mycket goda dofter …

IMG_8230

IMG_8229

Plockade upp och skickade ett kort till min dotter som är hos sin pappa med familj och som undrade om jag skulle beställa varje vecka nu när jag var igång. Hon såg möjligheten och tog chansen att äntligen få ett välfyllt kylskåp =)

Apropå onödigt men gott, har ni testat dessa chips? Om inte köp en påse för personligen älskar jag dessa.

Svårt att hålla Molly ner från bordet när himmelriket var framför henne =)

IMG_8253

IMG_8238

Tycker att jag fick mer för pengarna än om jag hade gått och handlat själv men det beror nog mest på att några glassbåtar eller annat hade hamnat där =)

I samarbete med www.mat.se kan jag nu ge Dig ett fantastiskt erbjudande och med det möjligheten att testa detta sätt att handla utan att personligen behöva göra det på plats.

Handlar du för minst 500:- får du hela 170:- i rabatt om du anger rabattkoden ”MICHELA” i kassan.

Hur bra är inte det?

Sätt dig i lugn och ro bakom datorn när du har en stund över, välj mellan rätter, produkter eller tom. färdiga matkassar och bestäm när du vill få dina matkassar hemlevererade till din dörr utan att du skall bära allt själv, leta parkeringar eller allt annat som kan kännas lite extra jobbigt.

Och så finns de i familjen som även uppskattar kassarna =)

IMG_8233

(I samarbete med www.mat.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *