Gypsy drops …

Jag är sedan flera år hängiven mina Clean parfym och då den första som kom ut. Har och fortfarande älskar den för att den doftar bara fräscht och rent plus att det är den doften som min egna dotter verkligen förknippar med mig <3

Sedan jag dock var i Stockholm med min väninna Linda och våra tjejer förra sommaren så har jag velat köpa den parfymen vi doftade på NK men som vi hoppade över vid det tillfälle då våra tonåringars shopping prioriterades och i ordet finns den tråkiga detaljen att något måste då ”prioriteras bort” =)

Igår dock fick jag den, min lilla söta flaska från Byredo i doften Gypsy Water och det som gör den lite extra god och som inte har med doften att göra men med den psykologiska faktorn är att den inte säljs i vanliga parfymeributiker eller kedjor. Det blir en liten mer exklusiv känsla som när man längtade efter att köpa något från VS när man åkte utomlands då de ej fanns i Sverige.

Att Victoria Secret sedan kom till flygplatser var ok, att deras produkter såldes även i vanliga butiker tråkigt men när deras body spray även började säljas på Ekohallen då förstördes känslan för märket.

IMG_8222

När något blir för lättillgängligt så försvinner lite i mina den exklusiviteten hos en produkt. Samma sak gäller kläder och accessoarer som man ser på var och varannan människa. Har alla samma märke på jacka välj en från ett annat märke och samma sak gäller väskor. Av denna anledning gillar jag att jobba med märken (inte lla dock då man behöver även de som säljer lite sig själva) som inte säljs överallt för då har inte alla de på sig heller.

Nu skall jag fram till nästa Clean parfym köpes dofta lite Gypsy för känner mig lite sådan nu när vi sakta men säkert börjar gå mot våren <3

IMG_8220

Och till alla (om nu någon försöker) som har mitt gamla hotmail adress så vill jag säga att de som nu skall användas är:

info@lavendettaclothing.se när det gäller jobb

michela@lavendettaclothing.se eller michelacastellari71@gmail.com när det gäller privata mail.

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *