Ljuvliga färger i butiken …

Lite bättre idag så har varit på jobbet sedan 8 och tagit fram lite vårigt och de där träningskläderna som kanske behövs nu när många av oss har som nyårslöfte ”att … ”.

Igår fixades hyllplan här i butiken så nu har jag ställt fram lite Juicy Couture och då inte bara träningskläder men även de ljuvliga mysdressarna i velour som gjorde de kända för inga slår dessa i kvalité och det påstår jag inte som säljare men som konsument då jag hade min första mysdress från Juicy i 7-8 år.

Just pga. min egna ”förkärlek” så bestämde jag mig för 1 1/2 år sedan att ta in märket men då ingen agentur finns i Skandinavien passade jag på att ta med mig Nicole till London (privat resa) och gick till deras showroom på 3 våningar som ligger ovanför deras Juicy Couture butik.

Hissen som tog oss upp var verkligen ”från förr” och får de moderna att se så tråkiga ut. Fascinerande hur en hiss kan sätta sig på minnet för att inte tala om thé och biscuits som vi fick som afternoon tea medan vi tittade på kollektionerna <3

IMG_8195

IMG_8196

Inte de billigaste men du har de i flera år och så finns faktiskt denna svarta bland annat på REA så titta in i vårt sortiment från Juicy Couture för att se titta på både lite nyheter (flera kommer) och märkesrea.

IMG_8203

IMG_0791-980x653

En Juicy dress är lite som en Armani kostym. Man skall bara ha en om man har möjlighet till det men när det gäller användningsområdet slår den nog kostymen =) (i mitt fall iaf.)

Bilden nedan är tagen från @juicycouture instagram.

16115021_10154309294998660_4951385332444414195_n

Och då Juicy älskar guld så vad sägs om dessa underbara sneakers? Kommer inom några dagar i webshopen <3

IMG_8199

Klockan 15 skall jag stänga för skall försöka få hjälp med att komma åt min spärrade hotmail så hoppas hoppas <3

IMG_8210

www.lavendettaclothing.se

Lite vår från butiken denna något gråare dag i vår småstad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *