Hotmail spärrad, nu NY mailadress tillsvidare …

Redan i söndags låg jag i sängen hela dagen med ont i hela kroppen, lite frossa och den där feberkänslan som nog många har eller har haft då vi alla vet att en influensa går runt just nu …

Idag tog jag de krafter jag hade, tog två treo och så gick jag till jobbet fram till 14 men mer än så orkade jag verkligen inte så återvände till min säng.

Dock är det inte febern som jag syftar till i min rubrik till detta inlägg men att jag har visst ngn slags virus i datorn som gör att fönster öppnas upp hela tiden (mest reklam) och så skulle jag byta lösenord till min hotmail adress då meddelande kom att jag skulle göra det då någon hade försökt ta sig in i den och helt plötsligt under mitt försök så blev jag spärrad från min egna mail.

Kollade på kontrollfrågan ”vilken är min favoritmaträtt?” men då jag kanske svarade på den för 10 år sedan minns jag inte det!!! Tortellini? Pizza? Försökte helt förgäves och självklart har jag inte heller kvar det mobilnumret som jag hade då och som hade kunna hjälpa mig att öppna upp den igen.

Då även jobbmailen kommer dit så kan jag sedan ingår kväll vid 22 svara på de frågor som har inkommit men har nu skapat ett NYTT MAILADRESS som är:

michelacastellari71@gmail.com

och till den kommer nu även jobbmailen.

Har fram tills det löser sig inga kontakter och ingen möjlighet att svara på mailen som kommer till min gamla hotmail om nu inte någon kan hjälpa mig att fixa detta så ber er att använda det ovan angivna eller info@lavendettaclothing.se 

Jobbigt värre det här så klart men hoppas att informationen når fram några av er med detta inlägg <3

Nu skall jag krya på mig här hemma och efter ytterligare en treo som hjälper i mitt fall så skall jag lägga mig i soffan med lite chips (sugen på salt) och något spännande på tv …

IMG_8190

Utan längre ngn koll på tidigare mail/kontakter men nu för trött för att försöka åter komma ihåg min favoriträtt =) lämnar jag denna dag med dock två positiva saker för det handlar om att fokusera på det mysiga <3

Hyllplan har skapats i butiken på 30 minuter (vad jag har velat ha detta)  och så kom idag en ny mysig poncho/oversize tröja från amerikanska Free People.

De tar alltid slut då det är så sköna och användbara plagg de designar och jag älskar den lediga stilen som de förmedlar. En dragkedja fram som den där extra coola detaljen och jag har XS på mig =)

Detta är ett sådant plagg som du inte skall fundera för länge på då jag själv vill ha en om någon finns kvar. Så skön även på sommarkvällarna <3 I butik och webshop HÄR 2/XS, 1/S och 1/M …

IMG_3034

Nu skall jag kolla vad film budet erbjuder, dra på mig en gosig filt och försöka låta bli att tänka hur mycket jag ogillar teknologin som inte fungerar …

Kram <3

 

3 thoughts on “Hotmail spärrad, nu NY mailadress tillsvidare …

  1. I am glad for commenting to make you be aware of of the fantastic experience my wife’s girl went through checking your webblog. She came to understand too many pieces, including what it is like to possess an ideal coaching nature to have many more with no trouble thoroughly grasp several very confusing issues. You undoubtedly exceeded her desires. Thanks for delivering these interesting, trusted, edifying and also unique tips about the topic to Emily.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *