Det där annorlunda svaret …

Efter att ha ”dygnat”  (lär mig nya ungdomsuttryck dagligen) i Stockholm så var jag verkligen trött när jag kom hem igår efter att ha tom. jobbat i butiken direkt efter att ha kommit från stationen.

Om Nicole gillar att titta på sina serier lite själv så gjorde jag inga stora försök för att uttrycka något missnöje i att inte sitta och titta på något tillsammans. Gick gäspande till sängen och somnade så fort jag hade lagt huvudet på kuddarna.

Sömn är ett primärt behov för att kunna fungera …

Imorse gick jag till apoteket precis innan öppning då mina nya blodtrycksmediciner hade ringts in och nu när jag byter borde min svullnad på ben/fötter och allt annat (ifall all svullnad beror på de =) gå ner inom 2-3 dagar. Skönt att slippa stödstrumpor =)

IMG_8103

Någon av er läsare som tar dessa?

IMG_8110 

 I butiken idag hade jag bland annat en av mina stammisar, en äldre kvinna i 75 års åldern som är psykoterapeut och som är en sådan som älskar även kläder, skor, accessoarer. Det syns på hela henne att hon är mån om sitt yttre vilket jag gillar.

När vi pratade om ålder sa hon att hon gärna hade velat vara 25 igen. Frågade henne om hon skulle då göra något annorlunda i livet och hennes svar fick mig att le ”jag skulle utnyttja män”, ett svar som fick mig att le för det var så oväntat men ett sådant som sas med säkert allvar men även med mycket glimt i ögat.

Hon lärde mig idag att en man skall visst besitta 5 egenskaper för att vara attraktiv i en kvinnas egon och vilka dessa är kommer i ett inlägg imorgon <3

Älskar intressanta konversationer speciellt när de är spontana och inte alltid sådär moraliskt korrekta för att ingen skall höja på ögonbrynen …

Ikväll blir det tjejfest här hemma och det är Nicole som skall ha 3 tjejer här som skall sova över så jag får helt enkelt försöka vara lite osynlig i mitt hem vilket inte gör mig något bara de får en trevlig kväll <3

One thought on “Det där annorlunda svaret …

  1. Hej
    Jag äter enalapril fast 25mg/12,5 där 12,5 är urindrivande. Funkar bra förutom biverkningen av lite rethosta som kommer och går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *