I mina fönster …

Nu har Nicole och hennes 4-5 tjejkompisar som skall sova över här gått ut för att äta pizza och kom på idéen att det kanske vore mysigt för de att sitta på pizzerian (ni kanske förstår mitt lite egoistiska tips =) som bara ligger 200 m. härifrån så det skulle de göra …

Sedan gissar jag på filmer, godis och chips resten av kvällen. En av tjejerna hade nog med sig hela skafferiet då påsar med chips, dipp och dricka var med i hennes väska (tack Cecilia <3) och så har de spelat Julklappsspet 3 veckor efter Jul =)

Inte orolig alls för att de skall ha en mysig kväll och natt och jag har fått tillstånd att vara i köket och i mitt rum (tillsvidare) så nyttjar min frihet nu när jag är själv hemma med djuren och rör mig fritt i lägenheten =)

Sitter precis här i köket på mina nya mysiga stolar och tänkte hur annorlunda min stil på vad jag har i fönstren är jämfört med min första lägenhet för 25 år sedan då jag flyttade till Sverige.

På ”den tiden” matchade lampor gardiner och krukorna var i samma färger som lamporna. Oftast rutiga/randiga eller blommiga mönster medan idag har jag nästan bara nyanser av brunt/guld och svart/grått.

IMG_8121

IMG_8120

Vardagsrum och kök går ihop då öppen plånlösning råder här och mellan dessa två fönster så finns dörren till den balkongen som jag verkligen njöt av under sommaren. Trodde inte att jag skulle uppskatta den så mycket måste jag erkänna …

IMG_8129

IMG_8122

Det som återstår här är att köpa den lampan som skall centreras så att den hänger över matsalsbordet/köksbordet och så skall en vägg till tapetseras då den är för vit föra tt jag skall gilla den =)

Har du kanske tips på snygga taklampor som går i bruna eller guldiga toner?

Skall nog underhålla mig själv genom att googla lite och leta efter något jag gillar lite extra <3

Imorgon skulle Nicole och jag åkt och mött upp Johanna och hennes tjejer på biopremiären av de norska tonårspojkarna Marcus & Martinus men en av nackdelarna att bo i Borås är att det tar över 4 timmar att åka till huvudstaden och att tågen sällan går när man önskar.

Tråkigt när något mysigt att göra tillsammans måste avbokas men lite för stressigt med 9 timmars tåg på en och samma dag för att titta på en film och med det kom jag på att jag även skall googla på privat leasing och på de 2-3 bilar jag skulle kunna tänka mig.

Har visst mycket att googla mig fram till denna kväll medan 5 tonåringar kommer att ha en sådan där mysig kväll med en massa fnitter. Älskar att höra på skratt <3

Önskar dig en trevlig lördag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *