Förhandsvisning ”This is Us” Petré Event …

Igår vid lunchtid kom jag till det fantastiska rummet/sviten på Hotel Kung Carl (se tidigare inlägg) som min väninna Johanna hade bokat och som vi delade då vi båda hade jobb ärenden (jag inköp och Johanna ett möte gällande en kommande träningsresa).

När Linda kom satt vi en stund och bara myspratade om hästar, hundar, projekt, drömmar, resor för att helt plötsligt inse att klockan hade blivit alldeles för mycket så Johanna fick fixa lite hår och smink på 5 minuter på mig =)

DSCN8058

En sådan där ”hiss selfie” som är kanske något av en klassiker på åtminstone instagram? Jag var nämligen så ”hot” i mina stödstrumpor (som dock ej syntes) då både fötter och ben är svullna som det man tror är en reaktion av mina mediciner för blodtrycket. Att vara svullen är inte riktigt det mest underbara känslan men värre saker finns som vi alla vet.

HÄR finner du de vackra örhängen Johanna hade på sig och som var alldeles matchande till toppen (visar längre ned)

IMG_2848

Just för att vi båda för en gång skull var där samtidigt så passade vi på att tillsammans med hennes väninna (och numera även ”min” =) Linda gå på inbjudan till förhandsvisningen av den nya amerikanska tv-serien ”This is Us” som Petré Event ordnade på en mysig gammaldags biosalong med den där historiska känsla, ni vet den man aldrig kan få i nyrenoverade eller helt nya lokaler.

Något finns i väggarna …

Den enda biobesökaren som hade på sig jackan var jag men fröööös =)

15871367_10154771342570692_951563472_n

DSCN8061

Vi fick se 2 avsnitt och kan verkligen lova er en underbar mysig och varm tv-serie som åtminstone jag kommer att titta på för den ljuvliga blandningen av allvar och humor, av djuphet och ytlighet …

Efter dessa två första avsnitt bjöds vi på snittar och bubbel och de där små mini buschetta med en god tomat röra var mina favoriter bland alla andra mumsiga sådana.

DSCN8073

DSCN8074

Jag i min Don Vanquisher jacka och Johanna hade på sig DENNA underbara top från Valerie som var så fin på henne (1/34, 1/36 och 1/38 kvar).

IMG_2847

Vi mötte Bobby och Jimi som gifte sig för inte så länge … Deras egna designade vigselringar var hur vackra som helst. Johanna och Bobby har känt varandra i många år då de delar frisöryrken och Jimi kommer nog snart att bli en omtyckt fastighetsmäklare för han verkar vara en helt underbar kille.

IMG_2849

Efter en stund mingel gick vi till Riche där vi njöt av en god middag och många var där denna torsdag kväll.

IMG_2828

DSCN8102

Efter maten satte vi oss med Johan, Max, Kicken och flera som kom och gick samtidigt som jag fick lära mig att galopp är inte bara något hästar gör men en liten öl =) Visst du detta?

Vi stannade till stängningsdags och det blev en mysig kväll i huvudstaden  för att sedan återvända till vårt rum, sova ett par timmar och ta tåget hem.

Nu är jag i butiken, Nicole är hemma med Molly, Knut borde lämnas snart till mig och hela familjen är snart åter samlad. Ikväll lär mamma Michela somna vid 20 tiden för denna Castellari är helt enkelt trött.

En sista puta på munnen bild för jag hade visst den där återkommande posen under kvällen =)

IMG_2844

Skall nu jobba 1 1/2 timma till för att sedan ta ett varmt bad innan soffa/säng väntar.

Tack alla igår för en mysig kväll <3

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *