Framme och incheckad på Kung Carl …

Vid 13 tiden anlände jag till huvudstaden och checkade in på den sviten som Johanna hade bokat så passade på att fota lite innan mörkret faller ifall ni som är i en relation vill bjuda er partner på en romantisk weekend nu när Alla Hjärtans Dag närmar sig (självklart kan man göra det även före och efter det datumet också =)

Balkongen på Viktoria Sviten här på Hotel Kung Carl <3

DSCN8049

Och rummet är självklart hur mysigt som helst, så inbjudande att jag egentligen inte riktigt vill lämna det =)

Hade lätt kunnat spendera kvällen här med Johanna, Linda, pratat/fnittrat, druckit lite vin men så skall vi ut på lite middag och på en liten mysig visning på en ny serie som snart skall ha premiär på TV3.

Se rummet och färgerna … Blir alltid inspirerad av vacker inredning, val av färger och tapeter men med följden att jag aldrig kan bestämma mig hur jag vill slutligen ha det =)

DSCN8044

DSCN8045

Kom med ruffsigt hår så tur att Johanna är frisör och kan göra en quick fix på en så att jag slipper se ut som en troll =)

DSCN8046

Tror att jag skall ta ett snabbt bad nu innan de kommer …

DSCN8042

Och bastu finns också så den perfekta platsen för lite romantik/gemensam kvalitetstid och därför ett tips på present att ge eller önska sig <3

DSCN8055

DSCN8053

HÄR för att komma till Kung Carls hemsida <3

3 thoughts on “Framme och incheckad på Kung Carl …

    1. Hej Mary, nej, inget samarbete för min del … Hade bokat ett annat hotel men då Janne inte var med så frågade Johanna om jag ville bo hos henne och självklart gör jag det gärna för hur mysigt är inte detta rum? Har bloggat om flera hotel, även från semestern i Thailand med länk och allt men ingen sponsring för min del för det =)
      Gillar bara att tipsa =)
      Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *