No filter …

Skulle ta en bild på hur sött ihop rullad Molly låg här i min famn för att inse att det  såg mer vågad ut än gulligt när jag var ”tvungen” att kapa kortet då hon skulle inte synas om hela mitt ansikte var med …

img_2553

Men så tänkte jag visa en sådan där #nofilter kort på moi denna söndag efter en ansiktsbehandling med en massa syror som stack lite skönt i huden, okammat hår, inte en enda ögonfrans kvar från förlängningen men med en mysig och kelig katt i famnen och en Knut som snart skall få gå en promenad vid havet efter en kortare genom Stadsparken.

Så här ser jag nämligen ut så inte så ”vampigt” som man kanske kan tro av bild 1 =)

img_2549

img_2556

Ganska intressant hur hjärnan tolkar och värderar olika bilder utifrån alla de orsaker som är typiska för oss människor <3

Nu är jag inte den som sminkar sig speciellt ofta men om inte annat brukar jag ha lite fransar och någon sådär filter som skall försöka dölja lite de olika ålderstecken som hör till en kvinna i 45års åldern.

Oavsett om vi väljer att möta åldern genom att fixa till oss lite eller mycket, sminka oss eller lägga på något filter så blir vi inte yngre för det, vi kan däremot se något yngre ut…

Vi väljer bara att bemöta åldern på olika sätt där ingen rätt eller fel finns, bara olika åsikter om det där ordet HUR.

Nu skall jag fortsätta att njuta av min sköna söndag och snart skall jag lämna Borås i några timmar så som jag är men med undantaget för mysbyxor och Nicoles t-shirt som skall bytas ut mot jeans och något eget =)

Önskar dig en trevlig och skön söndag <3

7 thoughts on “No filter …

 1. Lika vacker oavsett skulle jag säga :)

  Går bra med katt och hund nu eller ? :)
  de brukar ju finna varandra efter att ”markerat” och den äldre oftast säger vad som är ”nej”.. :)

  Ha en fin söndag !
  själv frusen ännu efter att kommit hem från Västindien i 3v i fredags :)

  J

  1. Tack Marie <3
   Det låter som en "absordum" när det kommer från mig men när det gäller smink och sånt är jag faktiskt oftast naturlig och därför som jag gillar ögonfransar, känner mig lite fixad utan att =)
   Molly är lite av en tiger när hon vill leka, attackerar allt hon ser =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *