New brand: Hudson Jeans …

Idag säljer vi i både butik och webshop jeans märken som Please Jeans, Miss Me Jeans, Circle of Trust, Sexy Woman Jeans men har haft mina ögon öppna för den där denimen som är en riktig jeans, enkel, snygg, bra kvalité, läckra och fina tvättar, sköna och med en bra passform, otroligt viktigt för oss kvinnor <3

För några månader sedan såg jag två tjejer/kvinnor i snygga denim så frågade vilket märke de hade på sig för att sedan kontakta agenturen för de så nu är jag glad att få välkomna vårt nya denim märke hos oss på lavendettaclothing.se.

Vårt nya amerikanska brand heter HUDSON JEANS och häromdagen kom våra första 2 modeller och tvättar: Krista Super Skinny & Collin Skinny och med dessa är jag nu glad över att sälja ett märke som inte finns lite ”överallt” och som levererar kvalité och stil.

Katherine Heigl är ursnygg i sina skinny Hudson Jeans <3

Katherine Heigl buys magazines with her mom

Jennifer Aniston (vem minns inte team Jolie och team Aniston?) har Hudson Jeans i olika modeller och denim tvättar. Jeans, vit t-shirt, scarf och solisar. Enkelt och helt otroligt snyggt!

10-outfits-jennifer-aniston-l-_kfrae

Vackra Kate Hudson får bästa möjliga betyg av mig för sin kombination denim + denim och med det bevisar hon att det går alldeles utmärkt att ha både jeans och jeansskjorta … Självklart kommer de från Hudson Jeans…

dsquared2westerndenimshirtseenonkatehudson

demi-moore-and-jennifer-aniston-gallery

Listan kan göras lååååång på alla kändisar som har dessa denim som favoriter men så är inte det viktiga vem som har de kanske men hur de ser ut och hur de passar våra olika kroppar.

Självklart har jag köpt mig ett par själv och i och med det kan jag uttala mig om att de är otroligt stretchiga. Valde storlek 27  på DESSA (har 27 på Miss Me jeans och S på Please Jeans) och de sitter verkligen jätteskönt ….

img_2455

Nöjd med mitt inköp och därför numera även kund på amerikanska Hudson Jeans som jag rekommenderar till alla som söker efter en enkel snygg lyxigare denim med bra och skön passform och som få har här i vårt land så har du nu hittat helt rätt <3

Besök www.lavendettaclothing.se där du hittar de under varumärket Hudson Jeans <3

4 thoughts on “New brand: Hudson Jeans …

 1. Hej

  Vad skoj med nytt märke, jag ska kolla in webshopen….Bra att du skriver vilken storlek du har och hur dom är…. jag minns för några år sedan hade Hudson ett par byxor som jag föll pladask förr…. de var svart/vita ( tro de var vit där bak och svart fram eller tvärtom) jag jagade dem som en galning, men fick aldrig tag i dem
  Kram

  1. Håller med fullständigt att det är viktigt med nytt för har man 3-4 par Please eller Miss Me så är det kul att ha något annat speciellt när detta ”något annat” är en riktig snygg denim som är som en riktig jeaans borde vara och så är det verkligen sköna <3
   Kram och trevlig helg på dig Nettan, nu har jag Molly liggandes på magen igen =)

 2. Wow äntligen ny jeansmodeller. Du måste skriva lite mer på dina plagg i webbshoppen. T ex midrise, highrise, normala i storlek, material . Jag kollar alltid via mobilen när jag shoppar och vill alltid läsa mer om plagget oavsett…bild. Det här var ett generellt tips, som det är nu får jag googla plagg på andra sidor för att veta t ex material etc.
  Och du har bästa smaken så jag vill kunna handla mer i sin shop. Ha det bäst till dig och alla söta djur.

  1. Tack snälla för tipsen/kommentaren, skall komma ihåg att lägga ut mer info om de i webshopen och inte bara i bloggen för förstår självklart att man som köpare vill veta mer innan man väljer att shoppa.
   TUSEN TACK för dina ord, inte dåligt att få det betyget av dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *