Retstickan Molly …

Bilderna som kommer nedan speglar nog som bäst hur relationen mellan min snart 10 åriga Pomeranian Knut och vår nya kattunge av rasen Helig Birma löper efter sisådär 2 veckor.

Knut undviker Molly, Molly är nyfiken på Knut men mest för att reta fram någon reaktion =)

Jag klappar Knut som ligger på nya mattan i köket/matsalen medan Molly sitter på en av de nya stolarna och tittar ner på oss.

img_7994

img_7995

Kolla hennes tassar som bara väntar på att provocera Knut …

img_7990

img_7992

img_7991

Och där satt hon i säkerheten och med tassen försökte hon ”slå” lite snälle Knut men så räknade hon inte nog med att hon skulle tappa balansen och falla för att lik Spiderman återfå kontrollen …

img_7993

Hahaha! Knut gick dock bara därifrån istället för att hämnas mot tassarna som hon ibland gärna viftar på honom …

Efter 2 veckor så är den lilla en riktig liten primadonna och Knut den som inte bryr sig. Den lilla retsamma katten och den snälle tålmodige hunden.

Undra om de kommer att ligga och sova tillsammans som jag har trott =)

img_7975

 

6 thoughts on “Retstickan Molly …

 1. Kan nog tycka att Knut har en större plats för lång och trogen tjänst och är inte speciellt lycklig över denna ” kattfästmö ”som han nog med all säkerhet inte hade valt själv!
  Tycker det är lite märkligt att göra val åt en vovve i mogen hundålder vem han ska behöva anpassa sig till i djurvärlden.
  Som tur är försöket vi ju hantera detta lite annorlunda i människovärlden eller vi önskar och vill ju att vi alla själva att ska få välj vem vi vill leva med eller ,!?

  .

 2. Ser mysigt ut med dom nya möblerna!
  Molly lär snart tröttna på att retas med Knut. Var sover Knut nu? Min sover helst i sängen under täcket men jag tycker det blir så himla varmt men sonen tycker det är ok att ha henne i sängen som tur är:)

  1. Knut ligger under sängen där han har sin egna madrass =)
   Han har aldrig gillat att sova i sängen … Molly ligger i sängen men så försvinner nog mitt i natten, lägger sig och sover i en låda där hon har egna filtar och så kommer hon tillbaka till sängen vid 630 för att kela lite och väcka oss =)

 3. Ge dom lite tid bara så kommer dom nog trivas utmärkt ihop! Dom är bedårande söta båda två! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *