Nya möbler på gång …

Idag har jag haft en sådär jobbig dag då jag har känt mig trött, haft huvudvärk och velat egentligen bara komma hem för att ta ett varmt bad, tvätta håret och ha lite tyst kring mig.

Gissar att det är snart dags att ta ett par dagar off och bara gå promenader för att få frisk luft och gå lite ner i varv efter december månad men så skall julgranar bort från både hem och butik, julpyntet packas ner i butiken, det skall städas, reas och så kommer snart vårnyheterna för att få oss att längta ännu mer efter solen och värmen.

Det är en rätt så märklig karusell egentligen man är i och om en månad är det dags för inköp gällande nästa höst och sommar.

Men imorgon ligger lite extra fokus på leveransen på mina nya matsalsmöbler till köket (öppen planlösning här hemma) då bord, stolar, matta och tv-bänk kommer samtidigt för att förnya lite mitt hem. Har väntat så länge då jag ena dagen har velat ha en stil för att dagen efter längta efter en annan men så bestämde jag mig efter ett år och imorgon kommer mina nya möbler och jag är så happy <3

Fotar allt imorgon men här ser ni en av de fem stolarna som kommer till det runda bordet. Kortet är lånat från Artwoods hemsida.

25347983-origpic-11b72e-jpg_0_0_100_100_315_393_85

Tycker att de är så fina med högre ryggstöd (behöver det numera =) och håller bara tummarna för att vår lilla katt Molly inte ser de som en slags klösbräda.

Nästa vecka skall jag även välja och köpa tapeter till sovrummet för där skall det tapetseras om så lite förändringar efter 1 år i vårt nya hem är på gång. Behövde bo in mig för att känna efter hur jag ville ha det och ja, ett år behövdes …

 

2 thoughts on “Nya möbler på gång …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *