Detta klädnypa vill du INTE missa …

Imorse åkte Linda och Holly till Örebro där de skall njuta av några dagar på tu man hand, åka till Stockholm över dagen för en mysig mor & dotter dag och kände direkt hur gärna jag skulle vilja åka till solen några dagar med min lilla.

Igår kväll satt vi alla fyra och tänkte sommarplaner och tjejerna var eniga. En något billigare semestervecka tillsammans för att åka till New York nästa höst istället för något dyrare Ibiza som vi hade i tankarna. Nu gäller det bara att höra vad de godkänner som ”billigare” gemensam semestervecka =)

Har du redan börjat tänka, fundera och planera inför sommaren? I år skall jag inte alls tro för mycket för förra året blev sommaren inte alls som den var tänkt. Från 3 resor på 3 månader till 0 så lutar mig tillbaka och tänker ”carpe diem”.

Medan de åkte till Örebro och Nicole myste hemma med Molly efter efter att ha suttit hos mig på kontoret så jobbade Knut och jag för att komma hem vid 18.30.

Ett varmt bad senare vill jag tipsa dig om den där fyndiga lilla pryl som jag verkligen behövde och nej, detta är inte ett sponsor inlägg men en genuin rekommendation till dig som inte får ha lampan tänd när du läser men som behöver belysning för att göra det =)

En klädnypa med en liten lampa i så att du kan se orden i den boken du läser utan att störa den som ligger bredvid=)

Hur fyndigt är inte detta? Köpte 3 stycken som julklappar och skall nu använda min.

dscn7932

Visst kan tipset kännas lite ”gammalt” men huvudsaken är inte vad det låter som men att jag kan nu ligga i min säng med min lilla mini lampa/klädnyp och läsa och ger därför stor kred till den personen som har kommit på detta. Evviva dig!

dscn7936

De kostar  79:- och jag köpte min och övriga som jag gav till Linda och min mor precis HÄR <3

Önskar dig godnatt och glöm inte att märkesrean fortsätter i butik & webshop <3

6 thoughts on “Detta klädnypa vill du INTE missa …

 1. Kanske det är bra att ha lite koll på US$. Hade bekanta som nyss varit på trip i Florida inte billigt nu ,vilket
  de upplevde ,tog lite av nöjet när resturangnotan ska betalas ,samt dricksen som ska läggas.
  New York har ju mycket att se men även shopping är ju ett av nöjena.

  1. Sant, dollarn har blivit dyrare och så är det lite förvirring för oss då de lägger till momsen vid kassan och skriver inte ut det på priset på varan =)

 2. Vi åker till Thailand nästa vecka, Koh Lanta, sen har vi bokat Grekland Skiathos, till mitten av juli :-)

 3. Hej
  Länken till lampan fungerar inte
  Ville veta va det är för lampa har köpt 2 st ingen av dom va bra..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *