Why Him? …

Idag har min väninna Linda hjälpt mig i butiken med både inventering och förberedelser inför butikens stora MÄRKESREA med start imorgon kl. 10 !!!

Missa inte för den kommer att fyllas på kontinuerligt men vill även påpeka att inga Mou Boots eller årets Don Vanquisher jackor kommer att vara med i den trots att de finns framme <3 Vi har flyttat och grejat medan våra tonåringar låg och sov =) Självklart passade vi på som många andra att starta våra nya liv och har druckit oss ”mätta” på ekologiska juicer och vatten.

Denna tidiga kväll var vi dock alla på bio och tittade på komedin ”Why Him”, en underhållande rolig film som handlar om mötet mellan föräldrar och den där pojkvännen som kanske inte är till en första anblick den man tror/hoppas att ens dotter kommer att bli kär men som kanske är det ändå…

1-1

HÄR kan du se trailern <3

gallery2-gallery-image

james-franco-3

Tycker definitivt att du kan ”investera” i en biobiljett för lite lite skratt och så kan jag inte annat än att som kvinna bara tycka att James Franco är så otroligt charmerande och läcker i sin roll som den något flummiga pojkvännen.

Smilgroparna, leendet och det där utseendet som är rätt så klockren att titta på sådär i början på januari 2017 =)

Ett litet filmtips denna kväll och tonåringarna skall nu äta fläskfilé med pasta medan mammorna får nöja sig med ett juice, den sista för dagen…

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *