Gott Nytt År …

Imorse vaknade jag kl. 9 vilket är otroligt märkligt för min del, så märkligt att Linda som vaknade först kollade om jag andades vilket jag gjorde tack och lov. Jag behövde nog helt enkelt sova lite längre än till 6 denna nyårsafton.

Tog snabbt på mig mysbyxor, skall jag vara ärlig så bytte jag inte ens om då jag redan hade på mig de när jag sov och så lämnade jag Linda och våra tjejer som låg och sov för att gå ner och jobba ett par timmar samt rasta Knut som måste ha undrat lite över vår försenad promenad…

Lämnade butiken vid 1030, köpte blommor på vägen hem och så åkte vi till Ramnaparken för att ta en promenad. Ni vet en sådan som man förhandlar sig fram när man har två tonåringar som ”tvingas” gå i duggregnet när de bara vill ligga och titta på filmer och mysa inomhus.

dscn7816

(Jeansen är från Circle of Trust och kostar nu endast 899:- HÄR, Mou bootsen är de något högre med inbyggt kilklack HÄR, gå ner en storlek på dessa och så har jag en av de snygga Don Vanquisher jackorna)

Gillar ni mössan så finns det 3 stycken nu i butiken för 699:-

dscn7826

När jag flyttade till Sverige för över 23 år sedan gick jag ofta runt denna lilla sjö och drömde om att bo i detta hus som ser så här ut efter alla åren …

Alla drömmar och visioner man hade <3

dscn7813

Från Ramnaparken till Knalleland, ett område i Borås som hade sina glansdagar för 25-30 år sedan och som idag är ett deprimerande shoppingcenter där engagemanget för att göra något nytt verkar saknas totalt.

Dit åkte vi idag för att köpa fyra ballonger. Då de blåstes upp i butiken så återstod frågan om att få in de i bilen vilket vi lyckades med tack och lov…

Och så här ser våra ballonger ut =)

15781758_10154261544878660_3531011474086932392_n

Efter lite ombyte och fix blev vi serverade var sin drink för vi mammor fick ordern att sitta och inte hjälpa till vilket vi nog tyckte var helt ok får vi erkänna…

img_7841

Tjejerna bytte om och se så söta de är när de fotades framför anno 2017 <3

img_7857

Frågade självklart om jag fick lägga ut bilden ovan <3

img_7849

Om den goda middagen som tjejerna gjorde alldeles själva med dukning i nästa inlägg för nu är det dags att njuta av lite kaffe efter allt mumsigt barn de bjöd på <3

Gott Nytt År på er <3

2 thoughts on “Gott Nytt År …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *