Att känna sig som barn framför vissa paket …

Det har varit en något turbulent Julafton för egen del med tanke på vissa omständigheter som påverkade andra i min närhet men den 23/12 kväll lagade Nicole och Holly mat till mig, Linda och min mor och alla njöt av den.

En enkel sittning men med stolta tjejer som inte ville ha hjälp.

dscn1002

Min mor hade gjort en dessert med maräng och nutella … Behöver jag säga att den var otrolig god även om lite sött =)?

Hon kunde inte låta bli att ha söta grisar på den heller …

dscn1010

Bingolotter, godis och lite VS show … En salig blandning för att lägga oss sent och var tvungna att vakna tidigt för att få njuta av en gemensam frukost och julklappsöppning. H. skulle hämtas nämligen 8.30  och att få upp två tonåringar kl. 630 på morgonen en Julafton kväll var inte det lättaste … Knut och Molly var också extra slöa <3

img_7767

Tjejerna öppnade sina Julklappar och tror att de var nöjda med vad Tomten gav de men förutom de där två tonåringar fanns även en i 45 års åldern som blev väldigt glad över sina egna paket<3

img_7784

Klassiskt och enkelt från franska Hermés <3

img_7788

Den är även brun på andra sidan så att man kan välja mellan brunt och svart beroende på klädsel.

Ekonomiskt tänk bakom =)

img_7793

Fina nya skalar från Mateus <3

img_7768

Guldig necessär från Juicy Couture och nytt smink från Clarins då förhoppningen är att kanske lägga ett par minuter på åtminstone lite lite make =) Örhängena är från Lily & Rose

img_7779

img_7783

Nicole har precis kommit hem från Julaftons firande hos pappa med familjer, Linda och Holly är just nu hos Lindas föräldrar för lite Julfirandet och jag och djuren har haft en skön ego stund.

Ikväll blir det troligtvis bio och pizza för om man nu skall komma med samma nyårslöften som man alltid har så kan man lika gärna gå upp ett extra kilo till innan löftet ges på repeat? =)

Idag har märkesrean utökat med höstens garderob så missa inte lite shopping HÄR.

Kram <3

 

4 thoughts on “Att känna sig som barn framför vissa paket …

  1. Så fint skärp! Å min present till mig själv mina Mou boots ångrar jag verkligen inte. Helt fantastiska när det är kallt blir de varma och när det är varmt är de svala. De är min bästa skoinvestering ever! God jul

  2. Ohh ett sånt skärp önskar jag mig oxå, såå fint.. Var har du köpt ditt Michaela? Min julklapp var mina silvriga mou boots till mig själv, som jag älskar<3 köpta hos dig.. God fortsättning!

    1. Den är köpt från Hermés, beställdes från Paris men en Julklapp jag fick så inte riktigt koll om den säljs på NK annars eller i Hermes butiker bara … Den jag önskade mig var slut, därför beställdes den från Paris =)
      Tack för att du handlade dina Mou hos mig <3 och visst är de en fantastisk Julklapp att få och ge då de är så sköna och så användbara …
      God fortsättning tillbaka <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *