Julafton … Tror du på det andliga?

Det blev som sagt att gå upp väldigt tidigt och att väcka två tonårstjejer kl. 630 en Julafton morgon kändes inte så mysigt men vi gjorde vår bästa för att få de att piggna med synen av Julklappar.

Nicole redo att fira Julen med pappa och familjer när hon blev hämtad strax före lunch.

img_1529

Efter att alla hade gått vid olika tider gick Linda och jag till hennes föräldrar som bjöd även mig på Jullunch något jag var med på även förra året.

Inte många ut denna gråa Julafton =)

Jacka Don Vanquisher (1/M kvar), jeans Circle of Trust (nu i märkesrean för 899:-), skor Mou Boots

dscn7774

Mysigt att känna sig välkommen och att ändå får fira lite Julen på det där mer traditionella sättet med allt från prinskorvar, lax, köttbullar, jonssons och allt det som är speciellt för ett traditionellt svenskt Julbord.

dscn7776

 dscn7777

dscn7778

Vi åt, jag tog tom. en öl (skrattar inombords varje gång jag gör ngt olikt mig =) och vi satt där och mumsade i oss samtidigt som Lindas bror även denna Jul (då vi själva är så intresserade och nyfikna) berättade om när han var hos schamaner (läs HÄR) i 10 dagar ca för att finna vägen till att låsa upp vissa låsningar, sådana vi alla har pga. vår egna personliga historia.

Här tände han något som vi skulle bara vifta ovanför oss för att få bort negativa energier och helt plötsligt kände jag att vi kanske inte satt i en lägenhet i Borås men hos någon stam i Amazonerna =)

img_1535

Likt förra året kunde vi annat än att fascineras över det ”oförklarliga” och likt förra året kände vi ”vi gör det” för det ligger en fascination bakom kopplingar i hjärta, hjärna och naturen som få får uppleva då vår vardag är så långt ifrån den frihet vi tror vi har.

Vet du någon som har upplevt detta, som har åkt till exempelvis Sydamerika för att delta i en sådan ceremoni på flera dagar? Själv skulle jag även se det som det perfekta bantningstillfälle då man visst får dricka naturväxter som får dig att hallucinera och spy för att få upp de gifter som finns i kroppen.

Nyfikenheten växte denna Jul och vi tittade även på vissa klipp för att se hur olika människors påverkas.

Mysiga timmar med sådana intressanta och spännande samtal innan det var dags att gå hem igen då Molly hade varit själv i 4 timmar. Knut var istället med och fick njuta av delar av Julbordet =)

Linda kom ett par timmar senare och så låg vi mätta som man ofta är denna dag och tittade på en thriller med Keanu Reeves nöjda med att tonåringarna fick en Julafton med kusiner, små barn, Julgranar, Tomtar och en massa släktingar för vi båda är av den synen att man vill bara att Julen skall bli en mysig sådan för de bara man får träffa de en stund på förmiddagen <3

Holly blev hämtad igår av morfor så att hon blev firad av honom, mormor, morbror och hans sambo som är gravid och har världens sötaste lilla mage. På eftermiddagen samlades vi åter hos oss och tjejerna planerade, skrattade pratade om utflykter, sommarresor och om allt fint de hade fått från alla i respektive familjer.

En generös Tomte från alla håll och kanter helt enkelt <3

Traditionell pizza på kvällen, tjejerna tittade på filmer i sängen och Linda och jag såg på ytterligare en thriller i soffan för de skulle ha en kavalkad på ”gamla” filmer, sådana de såg när de var ”unga” =) medan vi föredrog den spänningen som Nicole Kidman och Julia Roberts bjöd på.

Nu sitter jag på jobbet då butiken är öppen 12-15, Linda och Holly åker till Örebro fram till den 29/12 så samlas vi åter för att fira Nyårsafton tillsammans och då har vi bestämt att vi skall vara något mer uppklädda än vad vi brukar vara när vi somnar i samma kläder som vi har på oss på dagen om inte jobb väntar =)

Skall återkomma med ett inlägg om tips på Nyårsklänningar så hoppas jag att du har haft en mysig Julafton <3

 

2 thoughts on “Julafton … Tror du på det andliga?

  1. japp tror på det andliga har tom haft besök av min far, som varit död sen , var hos ett medium, som beskrev exakt hur han såg ut och mitt barndomshem.. sjukt häftigt… å på tal om andlighet har jag gått igenom varenda avsnitt av 3 säsonger en natt på slottet, har även vari till medium innan dess, och allt har stämt galet ♥ god fortsättning till er

    1. Tror att det finns många som lurar människor men att det även finns många som verkligen har förmågan att se det inte ögonen ser. Häftigt att du har kommit till någon med den kunskapen och förmågan.
      Den värld vi inte ser är rätt så spännande och man kan inte annat än att vara nyfiken och lite rädd för den på ett och samma gång =)
      God fortsättning Monica och hoppas du har haft en mysig Jul <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *