En tidig Julafton morgon …

Ville bara snabbt titta in och önska Er en GOD JUL och till alla som inte gillar denna dag så är den faktiskt snart över <3

Vi försökte oss på ett litet Julkort a la famiglia Castellari med blandat resultat … =)

img_1516

Så här söt och prinsessig är hon dock när hon inte tittar på sin halvbror <3

img_1511

En tidig Julfrukost och paketöppning pga. något som jag kanske återkommer till …

img_1514

Redan vid midnatt hade jag dock öppnat det där oranga paketet som jag sååå gärna har velat ha. Kunde helt enkelt inte vänta … så mycket barn är jag vid synen av vissa paket =)

img_1515

Juicy mysbyxor och mjukiströja … det jag hade på mig vid midnatt och en outfit som kanske ingen annan har haft till ett Hermés bälte =)

img_1512

Glad och nöjd kvinna, tack Tomten =)

Nu skall även Nicole (tack Nicke och Anna för att ni inte tycker att man skall behöva hämta en Julafton morgon kl. 8.30) bli hämtad för att åka och fortsätta Julfirandet hos sin faster med familjer och för att sedan ikväll åka till Annas (Nicole extra mamma) föräldrar som kommer att bjuda på den där Julafton kväll som man så barn/tonåring så gärna vill ha <3

Annas föräldrar är helt fantastiska människor så vet och är så glad för den dagen och kvällen som väntar henne.

Så tacksam för att vi kan kompromissa och hitta lösningar istället för att motarbeta varandra, en självklarhet för mig men igår fick Nicole höra med egna öron hur andra har det när hon blev vittne om ett samtal där hennes syn på vissa personer ändrades radikalt …

Nu önskar jag ALLA en GOD JUL och tänk på att inte döma andra människor när du inte vet ALLT. Så ätt att tro en massa när inte helhetsbilden finns.

Nu har vi Whats uppat =) med min syster och syskonbarn, min mor har gått hem, Molly sover i soffan, Knut på golvet men så skall Linda, Knut och jag äta en mysig Jullunch hos hennes föräldrar, ta en promenad och sedan ha en skön hemmakväll med ett glas vin, ”Love Actually” och lite godis.

Har du lite tid över så kan du även gå in på märkesrean hos www.lavendettaclothing.se som har utökats med några av höstnyheterna.

Kram <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *