Att hämta vår lilla Birma kattunge …

Idag är jobbet INTE den platsen där jag vill vara då längtan är att komma hem för att fortsätta kela och lära känna vår lilla tjej som hämtades igår i Norrköping.

Jag fick skjuts till centralstationen i just Norrköping där jag skulle träffa uppfödaren för att hinna med tåget som gick kl. 1834 (hemma 21.45). Jag hade bara sett 5-6 kort på henne men så mycket sötare i verkligheten … Förutom den där utsidan som man faktiskt fokuserar på så är hon helt fantastisk.

Jag tog henne i famnen där på stationen och hon kröp under min Don Vanquisher jacka och somnade trygg som om det vore det mest självklara platsen i världen.

img_1204

Samtidigt som jag höll henne så gick jag igenom alla papper med uppfödaren samt fick råd vilket jag självklart kan behöva då det var trots allt 30 år sedan jag hade katt …

Min kompis stannade också för att hjälpa till men nog mest för att ”vem gillar inte att titta på en kattunge” =) så medan jag lyssnade på uppfödaren, höll den lilla så messade och ringde Nicole som ville ha kort och ville köra face-time =)

img_1228

Och timman gick fort och helt plötsligt skulle hon och jag ta tåget till Borås och till hennes nya liv hos oss. Självklart hade jag med mig en resväska till henne som jag hade köpt samma dag med en varm och mjuk matta/filt i samtidigt som jag även fick en från uppfödaren så att hon skulle känna igen dofterna och inte bli orolig allt för mycket.

img_1241

Kan nog påstå att hon nog inte var orolig alls för hon somnade i sin ”väska” trots 2 byten och en promenad på väg hem kl. 22 på kvällen.

Var själv rätt så nyfiken på hur mötet mellan henne och Knut skulle gå men den visade sig bli så som jag trodde. Knut var nyfiken men försiktig och hon fräste lite samtidigt som hon sprang efter honom efter 10 minuter om han inte vände sig =) Tjejer =)

Knut visste inte om han vågade möta hennes blåa ögon …

img_1266

Det fick bli vanliga mobilkort igår men riktiga kommer väl gissar jag =)

Efter att ha även gått på lådan så satte vi oss i soffan och kelade. Kan fortfarande inte förstå hur lätt allt gick och hon klättrade på mig och la sig runt min hals för att en stund senare lägga sig på filtet jag hade på förberett på knäna.

img_1275

Hon somnade gott och trots att jag själv var helt slut så ville jag inte flytta på henne så satte på teven och tittade på de hemska nyheterna som vi dagligen matas med.

img_1283

Och så somnade hon och jag med nästan så vi flyttade oss till sängen och där låg jag med en liten katt som låg ihoprullad i min famn medan Knut låg som vanligt och snarkade under sängen.

Inte ett enda pip, inga tecken på att hon saknade sin mamma och sina syskon, ingen tydlig oro men bara en kelig liten kattunge <3

Imorse tittade hon runt och nu längtar jag bara hem för att ligga och mysa med henne och Knut och Nicole som sprang hem på skollunchen för att se sin lilla katt som skall heta Molly <3

Tack alla för förslagen <3

img_1318

img_1331

Nu dags att jobba mina sista 4 timmar helt enkelt <3

1860802538-60578-o

Kram <3

12 thoughts on “Att hämta vår lilla Birma kattunge …

 1. Lycka till med nya familje medlemmen och hoppas Knut gillar Molly lika mycket som du gör och inte blir allt för avundsjuk hehe och en riktigt God Jul till er hela bunten. Hon är verkligen söt som socker.

  Kram G

  1. Knut är och förblir alltid vår prins och mannen i huset =)
   Nicole skickade igår sms om att jag skulle vara rättvis och inte klappa katten mer än Knut =)
   Så vi tänker på det för det sista jag vill är göra min Knut avis, därför jag till slut valde katt och inte hund …
   Trevlig Julhelg till dig med George och hoppas att livet som nybliven gift känns helt underbart …
   Kram

 2. Hon är verkligen söt som socker och det är Knut också.
  Molly var ju fint :-)
  Lycka till med allt.
  God Jul och Gott Nytt År.
  Hälsningar Skåne.

  1. Tack Agda, vi är verkligen så nöjda och glada att ha henne trots att det inte ens har gått en dag.
   Nicole är hemma och kelar med henne medan Knut och jag jobbar <3
   Ikväll skall vi bestämma oss med 100% gällande namn, jag gillar nog Sammy Men dottern som bestämmer =)
   God Jul och Gott Nytt till dig med <3

 3. Åååååå jösses vilken sötnos Molly (och Knut oxå). Underbart ska bli så kul att följa utvecklingen.
  Mys och njut.

 4. Hej

  Vad härligt att du är hemma nu med Molly/Sammy, mycket söt kisse. Vad bra att det flyter på med sötnosen Knut och kissen tillsammans
  Då får jag se imorgon vilket namn det blir här på bloggen
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *