Att vänta 2 dagar till …

På måndag eftermiddag/kväll skall jag hämta vår nya lilla tjej i Norrköping vilket känns faktiskt pirrigt, mysigt och spännande.

Det var ju trots allt nästan 10 år sedan Knut var en liten valp så en viss längtan måste jag erkänna. Det är ju trots allt något väldigt speciellt med bebis djur <3

Lovar att Knut kommer aldrig någonsin att känna sig åsidosatt för han är och förblir enda killen i vår lilla famiglia och vår prins, en titel han förtjänar och så tror jag att han kommer att tycka att det är trevligt med ett sällskap som inte konkurrerar med honom så som en hund till hade inenburit.

Nu kommer 2 bilder till på henne som uppfödaren skickade och jag smälter …

img_1047

img_1046

Skall nu sätta mig här i soffan och läsa igenom alla era förslag med namn. TUSEN TACK för att all hjälp med att finna det namnet som Nicole och jag kan enas om. Molly och Sandy har vi men skall nu läsa vad ni tycker …

Åker bil med en vän till Norrköping som sedan kör mig och lilla katten till stationen då vi tar sedan tåget hem till Borås så nu skall jag även boka tågbiljetten så att allt är klart inför måndagens utflykt till staden där min morfar kom ifrån.

Önskar dig en mysig lördag kväll och är du i Borås är butiken imorgon öppen 12-16 <3

7 thoughts on “Att vänta 2 dagar till …

  1. Vår förra katt hette Molly
    och vår nuvarande hund heter Zandy………..
    Så gissa vad jag tycker ??????
    Hälsningar Skåne.

  2. Sötnos! En katts namn ska ju gärna innehålla ett s, så utav de två namnen röstar jag därmed på Sandy. Men jag tycker hon ser ut som en liten Silke. Lyck till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *