Att ha två underbara ”praktikanter” i butiken …

De senaste 2 dagar har jag i butiken haft två underbara praktikanter som spenderat sin dag i den lilla boutique med större webshop som är lavendettaclothing <3

Deras tindrande ögon när de tittade på favorit smyckena från Lily and Rose eller när jag frågade om de kunde ta lite kort i olika plagg som en del av deras jobb. Det var nog som att be de om att förverkliga en liten dröm för som de sa känns butiken som en mysig, personlig, välkomnande och lyxig walk in closet där en massa snygga kläder hänger som de fick efter önskemål.

”Den som köper denna klänning kommer att vara en lycklig person” var bara en av de söta kommentarer som de sa medan de bytte om och speglade sig i sina olika val.

img_1043

Förstår orden för DENNA svarta långklänning från Valerie med glittrande blåa stenar faller snyggt, har en slitz vid sidan och sitter inte tajt runt magen. Perfekt att fira bland annat Nyår i speciellt om du inte vill stänga in dig i ett fodral efter alla de Julborden som kanske väntar på dig kommande dagar =)

De var verkligen så duktiga för visst lyckades de fånga in en skön känsla i sina kort? Den här bilden är ju helt underbar i DENNA cozy tröja från Free People eller de alltid underbara lyxiga mysdressarna från Juicy Couture som håller i flera år utan att tappa färg och form <3

img_1044

img_1041

En gemensam selfie innan de åkte hem efter 2 dagars praktik, tack underbara ni för hjälpen <3 <3

 img_1023

Efter stängning fick jag besök av Jultomten (ok då en av hans hjälpredor =) och fick av honom en underbar söt Kungsgran men en mindre sådan då önskemålet var lagom liten/stor, fyllig och gullig och det är precis vad som nu står ute på balkongen innan den får komma in imorgon för att bli klädd …

Imorgon är det lördag och då är butiken öppen 10-15, söndag 12-16 <3

Nu skall jag lägga mig och sova för igår natt hade jag en väldigt märklig dröm som jag skall berätta om imorgon, är alldeles för trött för det just nu =)

Buonanotte <3

2 thoughts on “Att ha två underbara ”praktikanter” i butiken …

 1. Hej!
  Får jag komma med ett namnförslag till katten er?
  Tycker Pralin är ett fint och lite ovanligare namn.
  Men ni har säkert valt namnet redan.
  Tack för en fin blogg.

  Kram från en trogen läsare i Finland/ Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *