Att åter längta till stranden …

Ikväll har Nicole lagat middag och bjudit ner sin mormor. Min dotter älskar att laga mat, något hon inte har fått från mig men något jag tycker är riktigt mysigt att hon gillar. Dealen är dock att jag får ta hand om den lilla kaos som är efter hennes insats …

Nu när detta är fixat sitter jag och tittar på bilder och känns som att det var en evigheter sedan jag var på Koh Samet och längtar åter på att få njuta av några lediga dagar i solen på den där ön som åtminstone just då var utan en massa turister … Tror faktiskt att jag behöver 10 hela dagar nästa gång även om det är vetenskapligt bevisat att efter 40 så behöver man 3 veckor.

Tror att sista gången jag njöt av 3 veckor var på gymnasiet, aldrig varit ledig så länge sedan dess =)

Det är nog dock många som åker iväg snart, vissa passar på att fira Jul och/eller Nyår på en solstrand, långt ifrån den stressen som präglar Julen för många eller den ensamhet som även kan känneteckna denna dag med stora förväntningar.

Om du skall just åka iväg till värmen och lämna allt som har med tjocka tröjor och jackor att göra så tipsar jag om att du finner fantastiska sommarkläder från denna vår/sommar i vår märkesrea på www.lavendettaclothing.se

Oftast när man skall resa vill man ha med sig något nytt och om det där nytt är nedsatt i priset så är det en fantastisk kombination <3

dscn0298

DENNA långkjol från Fira, nu 1099:- är exempelvis bara en av de många klädesplagg du finner till fantastiska priser & de rosa Superga finner du för 499:- HÄR <3

dscn0300

Och när Julen närmar sig och de flesta längtar efter granar, julmat och paket så längtar jag åter efter sol, strand, långa kjolar och klänningar, shorts som sitter lösa, linnen och bikini <3

Tack alla för tipsen på namn på vår lilla katt <3 <3 <3

Just nu är de namnen vi är överrens i vår lilla famiglia:

– Sandy, Sammy, Molly

Kram <3

2 thoughts on “Att åter längta till stranden …

  1. Härligt med sol o strand, många år sen för mig…känner bara ångest inför julen.
    Kul tävling ni kör på Johannas blogg, ingen dålig vinst ååh…hon borde skrivit ut era korrekta användarnamn el ännu hellre länkat till era instagram så folk enkelt hittar dit, ett tips, alltid bra att vara tydlig ;) Trevlig helg!

    1. Ingen dålig vinst och du har rätt i din kommentar för skickade rätt länk till vår instagram men så glömde jag att kolla att det blev ändrad så hoppas att läsarna ville så gärna vinna att de engagerade sig lite i att leta fram till oss <3
      Trevlig helg till dig med, jobb för min del men på söndag skall jag få lite hjälp då jag skall till Norrköping och hämta vår lilla familjemedlem <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *