En av mina mest otippade läsare …

När man driver en blog oavsett om det är en av de mest lästa eller inte så är det sällan man vet vem som läser det man skriver.

Helt plötsligt finns det människor som vet rätt så mycket om en (åtminstone gällande det man förmedlar i bloggen) medan man själv vet inte ens namnet eller utseende på sina läsare.

Ibland berättar vissa att de följer och läser men för det mesta är nog läsarna rätt så tysta om det.

En av mina mest otippade läsare som jag själv aldrig hade gissat sitter varannan dag och går in i min blog är KARI som jobbar och kör åt Schenker och som om exakt 9 arbetsdagar går i pension.

Kari har kört leveranser i Borås i måååååånga år (minns inte exakt vad han sa men några decennier har det blivit) och alltid är han glad och bjuder på ett leende och en kram som vi alltid ger varandra när vi ses på stan.

Skrattade så när han berättade om att han såg att en av tjejerna på en frisörsalong här i Borås hade en behå från Marlies Dekkers och snabbt hade han gått fram till henne för att fråga om hon hade köpt sin Marlies Dekkers behå hos mig =)

Kan tänka mig att hon blev lika förvånad som mig när han visade prov på sådana kunskaper om lingerie =)

Kari kommer ursprungligen från Finland dit han åker på sommaren med sin fru för att njuta av det man alltid kommer att sakna från sitt eget hemland.

Här ett kort från kl. 730 imorse när vi möttes då jag var på väg mot butiken. Ingen snäll belysning men who cares?

Det är KARI som är huvudpersonen <3

img_0911

Med detta inlägg vill jag önska denna man som faktiskt har lite ”koll” på mig en stor KRAM nu när han kommer att köra sina sista arbetsdagar med stora och små laster till oss företag och privatpersoner trots kyla, vägarbeten och allt det som gör hans jobb extra slitsamt <3

Snart får du sitta med din fru med öppen brasa och laga de där finska recepten som du ibland har berättat om och så hoppas jag att du kommer att fortsätta läsa min blog för jag älskar när man fortfarande i min ålder kan förvånas över något och att just du läser får mig att le för det är som sagt otippat och  alldeles underbart.

Jag hoppas att Schenker uppmärksammar dig som de bör för alla år du har slitit och så har även jag ett paket till dig här i butiken som väntar på just Dig <3

 

2 thoughts on “En av mina mest otippade läsare …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *