När man INTE skall vara i nuet …

Och så försöker jag hitta motivationen (räcker kanske att stå naken framför spegeln men vägrar just nu =) att ta på mig löparskorna för att ge mig ut på en liten runda medan DESSA tofflor och morgonrocken jag fick i present lockar med sin mjukhet och fluffel … De får vänta helt enkelt tills ikväll <3

img_9866

Ni vet när jaget/överjaget och detet säger olika saker (Freud) men försöker inte ge mig alternativet ”tofflor och morgonmys” och bara går ut så är det största hindret taget =)

Att göra något som tar emot för att må bra efteråt, ibland lever man verkligen lite för mycket i nuet istället för att tänka ”efter” men alla citat hänvisar till just att vi skall leva för stunden så får trotsa de där budskapen som vi annars försöker ta till oss, gissar att den gäller inte träning =)

Sedan väntar jobb, sista söndagen vi har öppet så passa på, 12-16 är butiken öppen ifall du letar efter några julklappar som kanske just de där underbara tofflor som jag just nu säger adjö till för stunden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *