Julklappstips från företagsamma vänner/kvinnor …

Tänkte tipsa och uppmärksamma några väninnor som driver företag där även försäljning av vissa produkter ingår och då produkter som de antingen själva älskar oavsett om det handlar om smycken, hårprodukter, vitaminer, proteinpulver eller kläder.

Yngst av de alla är Mikaela som driver webshopen Mikkas där hon säljer kläder till de där priserna som gör att ett spontanköp för 500:- lätt kan göras utan större eftertanke och där du kanske finner den presenten att ge bort under just det beloppet.

Nicole har exempelvis önskat sig DENNA tröja som kostar 349:-. Tänk dig hela familjen i liknande tröjor, det perfekta Julkortet som man lätt lär minnas =)

115212-500x750

Mikkan passar ofta på att prova och faktiskt även att köpa något hos oss när hon kommer och hälsar på. DENNA tröja från For Love and Lemons blev hennes sist…

img_5962

Min drivande väninna Johanna  som är som en Duracell kanin och verkar ha tillgång till flera timmar på dygnet än vad vi andra har =) har köpt in det där perfekta halsbandet som kan konsten att sätta den där pricken över iet som jag brukar säga när något kan lyfta fram även en enkel outfit/klänning.

Du finner det fina halsbandet HÄR för endast 299:-  och om inte till dig så är detta ett bra tips på något att ge bort som verkligen kommer att uppskattas (bilderna på henne är lånad från hennes blog).

dsc_1018pleasejeans_-3-980x695

Hur gulligt är inte detta halsband <3

185744-9e441d6cd6014f829dac6c534ceeb76c

I samma webshop finner du även tips på armband/presenter till din pojkvän/bror/man då Johannas Janne är självklart med också i detta.

Tror tom. att lagret finns hemma hos honom så han som omsorgsfullt packar varorna och skickar till er kunder.

185744-3646e28f9eea4ebdb2818032802c10d1

Såg att hon även har bild på sig själv i vår tisha från Love Moschino som du finner HÄR (finns även i grått) <3

dsc_1124pleasejeans_-980x653

Underbara vackra och alltid ödmjuka Magdalena har istället tagit fram i samarbete med företaget Betterforyou de där kapslarna som innehåller sådant som Magdalena själv uppskattar och testat på sig själv med personliga fantastiska resultat innan de lanserades på marknaden.

All in One kapslarna finner du HÄR för 249:- . Varför inte ge bort lite välmående inifrån? Alla är vi nog införstådda med att de flesta av oss skulle nog behöva just lite boost <3

wp-1481551765099

Bilden nedan är lånad från hennes blog för var bara tvungen då hon har på sig DENNA fantastiska klänning från Hale Bob <3

wp-1470305570110

Bor du i Borås eller kan tänka dig komma hit för att träna dig i form säljer min väninna Tania just träningspaket för dig som verkligen vill bli utmanad av en kvinna med glimten i ögat och som får dig att skratta trots att du vill gråta av ren utmattning =)

HÄR kan du läsa om Julklappstipset från henne.

Här nedan på bild i sin egna Don Vanquisher jacka

dscn0882

Det var några tips från väninnor som driver egna företag med allt vad det innebär <3

Nu skall jag ägna mig åt butiken som idag har öppet till 18 … Välkomna <3

8 thoughts on “Julklappstips från företagsamma vänner/kvinnor …

  1. Blev så glad när jag såg att chokers är inne igen:) Skulle sätta på mig ett när jag skulle ut, men då berättade min tonårsson vad ungdomarna kallar det. Tog snabbt av mig det igen;)

    1. Tonåringar har många åsikter =) Har en hemma så jag vet =) Tycker att de är ursnygga och perfekta till den där enkla svarta klänningen eller svarta outfiten <3 Ta på dig den igen och lyssna inte på tonårssonen, de tycker att allt är gammalt eller pinsamt =)

    2. Ja, jag får väl ta på mig det och bära det med stolthet, och veta att jag har ”Svart bälte i en viss….teknik”;):)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *