Don Vanquisher & Mou Boots …

Den där lyxen att starta dagen med att bli bjuden på frukost (vi kör varannan vecka princip på att bjuda för det där med att dela notan är inte något vi ”utlänningar” alltid är vana vid)

Det blir samma sak i slutändan men ena veckan får man lyxen att bli bjuden och andra veckan känner man sig givmild när man blir bjuden trots att det ekonomiskt blir det samma som att köra delad nota =)

Hur gör du när du är ute? Splittrar ni notan? Är man ett större sällskap så är det en självklarhet att man gör men när man bara är med en väninna som man kanske träffar som i vårt fall med jämna mellanrum?

Tur att det var Tanias vecka för jag hade ingen plånbok i väskan så hon fick följa med hem till mig och som tur är låg den där på bordet. Blir alltid så stressad för värdet ligger i min plånbok och inte i vad som skulle försvinna i den =) Som vi konstaterade, en tjuv skulle tom. ringa till oss och bli förbannad för risken han utsatte sig för ingenting =)

En klassisk hiss selfie på väg upp till min lägenhet …

15541623_1211537172218510_262846905774207335_n

Som du kanske ser så blev håret betydligt kortare nu men vill ha kvar den lilla längden jag har men mer uppklippt utan de där raka längderna så får fixa till det …

Den italienska snygga jackan kommer från italienska märket DON VANQUISHER, och som varje dag sedan de kom går jag runt i mina älskade, sköna och varma MOU BOOTS som igår kom i svart, lite högre och med kilklack (inner wedge) Väskan är från KARL LAGERFELD (1 kvar) & jeansen mjukaste PLEASE CLASSIC STOCCOLMA. (1/xs och 1/l kvar i denna tvätt)

img_0817

img_0829

Idag är butiken öppen 11-18 men så har ni alltid vår webshop www.lavendettaclothing.se med både snygga nyheter och en prisvärd märkesrea.

Önskar dig en skön tisdag med en Jul som närmar sig <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *