Fantastiskt erbjudande på Volymfransar & Naglar !!!

Idag har jag förutom att ha spenderat mer eller mindre hela dagen hos Anna för byte av extensions och färg (har ju mycket mörkare nu än för 1 år sedan) och mina extensions är kortare än då … Tom. jag har insett att det är snyggare så, det tog bara några år =)

Förutom det var det även dags ikväll för att fixa till mina volymfransar som har hållit i över 1 månad då jag gjorde de innan Thailand sist och hade en hel del kvar trots att 5 veckor hade passerat.

Sminkar mig sällan och mascara är något jag aldrig använder numera då fransarna gör att man ser sminkad ut även som nyvaken när man går till den där hemska ljusa spegeln på morgonen för att borsta tänderna (det första jag gör på morgonen =)

Här ser ni ett par bilder på tidigare gånger då fransarna var gjorda hos bästa Sarah.

13055379_10153616722703660_2576063717409858492_n

Jag älskar verkligen när ögonen får den där djuphet som långa välgjorda fransar innebär <3 och om du vill veta var den ursnygga skinnjackan finns så titta in HÄR.

När hon hjälpte mig ikväll så berättade hon även att hon har nu under december månader ett helt fantastiskt ERBJUDANDE som du ej får missa nu när Julen och Nyår närmar sig och med dessa datum kanske önskan om att satsa lite extra på den där ytan som gör att du kanske känner dig lite piggare när annars stressen över att allt skall vara sådär Disney perfekt biter sig fast i dig =)

ERBJUDANDET  är följande:

Naglar 450:- (ord pris. 595:-) Singelfransar 750:- Volymfransar 850:- så tveka inte att ringa min fina väninna Sarah på 0708450403 som numera jobbar på mysiga salong Tjugosex i Dalsjöfors…

Ringen finner du i butiken www.lavendettaclothing.se <3

bild-2016-03-01-kl-16-28-4-980x653

 Självklart anpassar Sarah längden och antalet efter dina egna önskemål.
Vissa vill ha ”lagom” mycket för en naturlig look, andra föredrar allt annat än lagom och jag ligger nog i den där mittmellan zon =)
Förutom duktig och noggrann så är  Sarah även en fantastisk kvinna som verkligen kommer att göra allt för att du skall bli nöjd, underbar och omtänksam som få <3
Och så gör hon även naglar, något hon även utbildar andra i så varför inte boka in både fransar och naglar och ge dig själv lite ytlig lyx som kan vara precis det man behöver ibland när man känner sig extra trött?
En underbar Julklapp till dig själv helt enkelt …
15423576_10155143892600681_1185434553_n
Nu önskar jag dig en fantastisk skön kväll för idag har hår och fransar fixats, imorgon skall jag till min tandläkare (går 2 ggr om året) för att få höra (som alltid) att jag är för hårdhänt när jag borstar mina tänder och varje gång tänker jag att jag skall bli bättre utan att bli det =)
Är som ett litet trotsigt barn helt enkelt =)
Kram <3

2 thoughts on “Fantastiskt erbjudande på Volymfransar & Naglar !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *