Tredje Advent …

Klockan är bara 1940 och jag är dödstött …

Inte så konstigt då jag vaknade kl. 3 på natten och gick upp för att googla, svara på mail och tinga en Birma kattunge kl. 4 på natten =)

Somnade inte om men bloggade och så blev det löpning vid 930, då hade jag varit vaken i nästan 7 timmar… Mamma mia!!!

Vid 12 öppnade jag butiken för att stänga 16 och kollapsa i soffan…

img_0703

Nicole kom en stund senare efter att ha varit hos farmor för att göra lite Julgodis men så gick hon direkt igen då hon skulle på Gudstjänst med sin kompis. Hörde jag rätt??? Gudstjänst? Var tvungen att fråga igen men mina öron hade hört rätt. Det ingår nämligen i förberedelserna inför konfirmationen och hon trippade iväg för att nu åter vara hemma kanske lite mer upplyst än tidigare.

Tredje Advent, har tänt ljusen och bara att inse att tiden går verkligen fort. Kändes som igår sommaren tog slut och snart kommer just våren åter i butiker och webshopar. Märklig känsla det där … Men här och nu först <3

img_0710

Imorgon skall jag ha en riktig sådär ego dag med väldigt mycket sittande i en frisörstol då jag skall fixa håret.

Mer än en halvdagsprojekt det där =) och passar självklart på att göra det en måndag då butiken är stängd …

Nu skall Nicole slå in lite presenter som skall skickas till Bologna, till min syster och mina syskonbarn <3

Önsskar dig en trevlig kväll och vem vet, jag kanske köper en häst om jag vaknar mitt i natten igen? Verkar inte riktigt ha några spärrar den tiden på dygnet =)

 

2 thoughts on “Tredje Advent …

 1. Vad sa Nicole när du berättade om Molly ?
  Angående tips om kattlådan så har jag inget, det är min man som sköter det :-)
  Men enligt honom så behöver de ha mer än en.
  Lycka till med håret och allt annat.
  Hälsningar Skåne.

  1. Hom blev väldigt glad, visade bild på henne och nu väntar vi på att uppfödaren skickar ett par nya =)
   Egentligen skulle jag kanske ha överraskat, du vet det man alltid drömmer om att få den där lilla valpen/kattungen på Julafton men lite svårt att ordna det när jag jobbar som jag gör den sista Julveckan.
   Någonstans är det mysigt också att gå och vänta på henne <3
   Jag hoppas att hon behöver bara en låda, bor i en lägenhet så inget större hus =)
   Bra man du har för kattlådan är inte alltid så rolig =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *