Skönaste Mou Boots hos www.lavendettaclothing.se

När jag la order på Mou Boots fanns säkerheten att jag själv älskade de men även osäkerheten om  huruvida ”andra” skulle känna samma för denna sko.

Det är nämligen så i denna branch att det är viktigt att några fler än jag ”vill ha” =)

Det räcker dock med att man bara får i sina fötter i de för att inse hur sköööööna de är och så är de nättare och snyggare än andra märken i samma genre…  Tåligare (har haft på mig mina i regnväder) är de också så en helt underbar sko för alla som söker den där cozy bootsen som är kanske lite ovanligare och därför mer exkusiv.

I fredags kom påfyllning av de svarta och beige/silvriga plus de i en underbar grå nyans som bara ropade ”beställ mig” och jag kunde inte annat än att lyda =)

dscn0940

dscn0939

Inner Wedge modellen (de två paren ovan) kan du gå ner en storlek och har kilklack medan övriga beställer du i din vanliga storlek…

dscn0934

gwyneth-paltrow-mou

De nyanlända gråa <3

dscn0937

Sienna Miller i just dessa …

d090c6a61dc05f5c09c8525f46297c0f

Och så är jag nog en av väldigt få butiker (kanske den enda) som har beställt den där eye matcher från Mou som är exklusiv i i material, kvalité, design och ja, även pris =)

dscn0941

Alla våra Mou Boots finner du hos WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE <3

Första söndagen jag har öppet idag och se vad snygga våra LOVE MOSCHINO denim är <3

En kund köpte en hel outfit under sin söndagspromenad och provade de. Den där mörka denim utan slitningar och i skinny model som man ofta letar men sällan finner. De är normala i storlek och riktigt snygga med sina hjärtformade fickor.

img_0305

Nu har jag en timma kvar här i butiken och så skall jag ikväll göra något lite ovant för mig: träna =)

Kram <3

2 thoughts on “Skönaste Mou Boots hos www.lavendettaclothing.se

  1. Hej

    Mycket snygga byxor med den mörk jeansfärgen, jag ser att det storlekar som 25 osv vad är en storlek, S i den storleken?
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *