Så mycket bättre i nattlinne från For Love and Lemons …

Måste erkänna att det är väldigt skönt att helgen har kommit och även om jag jobbade idag och nu även på söndagar så får jag iaf. komma hem på eftermiddagen vilket känns en lyx i sig =)

Hade lite hög blodtryck vid 16 tiden men ringde till sjukupplysningen som rekommenderade mig att vila och testa åter det efter att ha legat i 30 minuter och nu var det ok igen men fortsätter att ha den där sköna lördag kvällen som de rekommenderade mig att ha med ”Så mycket bättre” på tv efter att ha ätit en god sallad, tagit ett bad och tagit på mig det där underbara nattlinnet från For Love and Lemons <3

img_1718

Flera kunder och även min mor trodde att det är en klänning så användningsområde är visst bred på det <3

Och om veterinären sa att Knut inte hade en ”markerad midja” (log åt orden) och att han kunde gå ner 2 hekton så är det inget vi påminner varandra om när det är lördag för då får Knut parmaskinka här hemma och jag en glassbåt =)

img_1716

Nu skall vi titta när Jills låtar tolkas av övriga deltagare och mysa vidare till lite country musik som jag älskar …

img_1715

Knut och jag önskar er en underbar skön lördag kväll <3 <3

One thought on “Så mycket bättre i nattlinne från For Love and Lemons …

  1. Jag kan också vara ”knut” ? :)
    tänk ? .. vad härligt att ligga ompysslad som han på rygg och se dig, höra dig, och du kliar på magen och bjuder på parmaskinka ? :)

    Han en fortsatt toppen 2a adventshelg !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *