Att ringa sjukupplysningen & red carpet dress …

Imorse när jag tidigt gick till jobbet med Knut så låg en dimma i luften och den enda personen jag mötte var en äldre dam som försiktigt gick bakom sin rullator, försiktigt för det var väldigt halt denna tidiga morgon.

Vi hälsade på varandra så som man gör när två ensamma gestalter möts när ingen annan är ute och så  frågade jag om hon behövde hjälp då det var så halkig, hon hade sin rullator och så hade hon några kassar på den.  Det gulliga var dock efter sin ”nej” att hon omtänksamt ville försäkra sig att jag skulle vara försiktig pga. halkan.

Trots att jag vaknade redan vid 2.30 inatt och somnade sedan om en liten stund så kände jag mig ok på jobbet men när jag kom hem upptäckte jag under foten som ett runt blåmärke där konturen var tydlig blå och insidan i en blå svag nyans … Av någon märklig tanke kände jag direkt ”blodpropp” pga. det där höga blodtrycket?

Blev faktiskt lite stressad men ringde sjukvårdsupplysningen och efter att ha svarat ”nej” på en massa frågor förstod jag att det nog inte var något farligt även om frågan om vad det kan vara förblir…

Nåväl, att fortfarande vakna vid 3-4 på morgonen gör att är jag helt slut redan vid 21 så skall ligga här i soffan och titta lite på tv innan jag somnar <3

Tänkte dock avsluta med att visa dig en helt fantastisk klänning från For Love and Lemons som är i en läcker turkos/blå nyans, i sammet och med små små speglar som pryder den.

img_0327

15203370_10154167089913660_4558213513780912177_n

Jag tycker att den är helt amazing i tyg, färg, model och detaljer <3

En fullpott helt enkelt …

EKlänningen finner du HÄR och endast 1/M och 1/L finns.

Nu skall jag nog somna lite medan lakanen torktumlas så att jag kan lägga mig i doften ”nytvättat” <3

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *