Love Moschino & Hudson Jeans …

Kl. 7 imorse gick tåget mot Köpenhamn för att åka och titta på sommarkollektionen på Love Moschino, för att se på jeansmärket Hudson från USA och för att sukta lite på ett klassiskt märke på väskor som även kommer att säljas på en av de mest exklusiva webshopar i Europa, nämligen net-a-porter.

dscn0852

Som ni kanske har förstått så försöker jag hitta märken som inte finns i var och varannan webshop då jag tycker att det är roligare om kunder bjuds på något nytt och lite mer exklusivt då inte många säljer märket.

Love Moschino bjöd på ett snyggt urval av t-shirts, bomber jackor, klänningar och skjortor och det fanns många snygga pieces som lockade kan jag lova <3

dscn0835

Förutom det ett bälte med det där hjärtat som är en symbol hos detta italienska märke som jag har själv haft redan som tonåring i Italien. Hur söt/snygg är det inte?

Jag beställde några stycken men om du som mig känner den där välkända ”vill ha känsla” så maila mig för har en vecka på mig för att lägga till på min beställning. Vill du förboka ett bälte så mailar du mig din storlek på info@lavendettaclothing.se. Kostnaden för bältet är 1699:-

dscn0844

Love Moschino säljer vi redan i vår websho:  www.lavendettaclothing.se så titta in där för att ta del av höstens och vinterns kollektion.

Jag rentav älskar att strosa och titta bland de där exklusiva märken som säljs i detta showroom i Köpenhamn och så passade jag på att beställa några nya Mou Boots för dessa skor har flera än jag fastnat för.

Behöver jag säga att jag har på mig mina även idag?

Efter att ha frossat bland alla kläder, skor och accessoarer så tog jag och Sandra (som jobbar på denna agentur) en gemensam lunch innan stationen väntade för hemgång.

dscn0865

Tack Sandra och till alla underbara tjejer/kvinnor på JaymJay för underbart bemötande <3

För en gång skull var jag inte för tidig och att inte vara det visade sig idag vara helt fel beslut då just det spåret som mitt tåg avgick ifrån visade sig ligga ca 20 minuters gångavstånd från huvudbyggnaden.

Detta innebar att jag missade mitt tåg och innebär även som en vän sa till mig per telefon att jag kommer att bli ännu jobbigare med det där ”att vara i god tid” för idag fick jag bara bevisat att man skall vara det =)

Sitter nu på tåget på väg hem med mina något svullna läppar (läs föregående inlägg) och det roliga är hur diskreta människor tror att de är utan att vara det =) men man får bjuda på det i ett par dagar.

Nu skall jag ta fram min bok och läsa lite om den där mordgåtan som jag vill lösa  innan författaren gör =)

Kram <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *