Kosmetisk tatuering läppar …

En av senaste trender inom kosmetisk tatuering är numera inte bara att tatuera ögonbryn i 3D som många kanske har testat och är nöjda med men även att tatuera in en permanent make up.

Lucie på Klinik Villastan berättade för mig att i vissa länder och just nu främst i Ryssland så är det många som tatuerar även ögonskugga och rouge vilket enligt henne blir lite överdrivet för vad händer den dagen man inte vill ha just den tatuerade färgen på ögonskuggan? =) Good point Lucie =)

Det just Lucie gör och står för och därför jobbar med är tatuering av ögonbryn och av läppkonturen för att framhäva/rama in formen av den och det är just detta jag fick i födelsedagspresent av en vän som visste att jag ville så gärna göra det av den enkla anledningen att jag aldrig sminkar mig även om jag varje år lovar mig själv att börja.

Tog självklart lite kort ifall någon av er är lite nyfiken av de där ytliga behandlingar som dock inte är kirurgiska ingrepp.

En före bild …

img_9891

Med en penna markerade Lucie konturen av läpparna …

När man tatuerar konturen så drar man även in tatueringen så att det blir ett snyggt övergång på läpparna och inte bara en linje.

img_9855

Och direkt efteråt med den där glansiga salvan som jag skall smörja in läpparna 2 ggr om dagen med så som man gör med alla tatueringar.

Lucie valde en nyans av orange som på bilden nedan är tydlig men som tonas ner efter ett par dagar. Man måste nämligen överdriva lite med färgen för att den skall ”sätta sig” så den här bilden visar inte hur resultatet kommer slutgiltigt att bli.

img_9892

Siesta bilden nedan igår kväll.

Något litet blåmärke som försvinner snart och så kommer en skarpa att pryda lite konturen innan den faller. Läpparna blev självklart svullna då det är trots allt små nålar som sticker och dras på ett område som är något känsligt =)

Om ca 5 veckor skall jag på ett återbesök hos Lucie för att lägga in lite där det har försvunnit så skall uppdatera lite vecka för vecka så att ni får se hur slutresultatet kommer att bli. Hade själv aldrig hört talats om detta tidigare och om man har något smala läppar så kan man lägga konturen lite utanför för att effekten skall bli större läppar trots att så inte är fallet.

Genom inramningen kan man lura ögat lite att få läpparna att se mindre eller större ut så något som kanske kan locka alla de som är emot läppförstoringar med exempelvis Restylane men som finner en tatuering som något man skulle kunna stå för.

Det är så individuellt vad som inte gillas och gillas och det bästa är att man bestämmer alldeles själv <3

img_9890

Jag älskar det redan vilket jag trodde jag skulle göra iofs. =)

Som alltid tycker jag att det är viktigt att man gör något sådant hos en kunnig person som har erfarenhet och som har det där ögat för detaljer. Lovar att Lucie har två falkögon som först ser detaljerna för att sedan gå över till helheten.

Att känna tillit är viktigt. Då vissa är nog nyfikna om detta gjorde ont eller inte så kan jag säga att jag har en rätt så hög smärtgräns och det hade jag nog även idag men kan inte sticka under stolen med att när hon tatuerade mitten delen så kändes det lite extra.

Att de är lite svullna nu är därför inte så märkligt så får helt enkelt ”bjuda på” att vissa tror att jag har förstorat läpparna vilket jag inte har men svullnaden gör de lite extra synliga just nu.

Lucie som gjorde tatueringen på mig jobbar på Klinik Villastan HÄR som du kan ringa för att veta priset på denna behandling. Då jag hade ett presentkort så glömde jag att fråga …

Klockan är snart 6 på morgonen, skall nu rasta Knut och så skall jag bege mig till stationen för att åka till Köpenhamn över dagen.

Gå in i webshopen HÄR och se den nya klänningen eller tunikan från Jsquad som jag la in igår kväll eller den snygga denim jackan från Oneteaspoon som är en av senaste new in …

6 thoughts on “Kosmetisk tatuering läppar …

 1. Blev riktigt läckert! Själv skulle jag istället behöva fixa till minirynkorna som bosatt sig runt mina läppar…åldern tar tydligen ut sin rätt, däremot är jag nöjd med läpparna då jag av naturen har ganska fylliga :-)

  1. Tack snälla även om resultatet syns först när svullnaden har lagt sig =)
   Detta gör man inte för att få större läppar men för att markera lite konturerna och få få lite färg på de =)
   Fylliga naturliga läppar är så fint så förstår att du är nöjd och inte vill röra de <3

  1. Detta kanske låter som en lögn (men inte är) men även jag har varit livrädd för nålar. Tycker inte att de är trevliga idag heller men när de leder till något som jag själv uppfattar som positiv så står väcker inte tanken av de samma negativa känslor =) Kram och tack snälla …

  2. Ta Emlasalva på läpparna innan så at du är bedövad åså blundar du sedan så du inte ser nålarna. Så hade jag gjort ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *