Trevlig Första Advent från oss …

Vad är det man säger …”Från oss alla till er alla …” eller sägs de berömda orden endast i samband med Julafton?

img_1749

img_1745

Oavsett så önskar jag alla en underbar mysig Första Advent som för mig har inneburit en födelsedagspresent som jag idag har ”gjort” (om det senare eller imorgon), lite jobb i butiken och så lite gräl med min underbara dotter för hon är underbar trots att jag ibland kokar lite inombords =)

Det klassiska om att man kommer hem till det kaoset som inte var när man gick hemifrån men efter lite gräl så försonades vi för det där med långsiktet är inte riktigt vår grej tack och lov …

img_1568

img_1539

Just nu har hon bett mig gå ifrån köket för efter att vi har varit och handlat det hennes farmor sa vi behövde för att göra hennes berömda tacospaj så är hon nu i full gång med att laga kvällens middag, något hon tycker är roligt och jag tråkigt =)

En av de tillfällen då det är bra att inte vara lika =)

Får erkänna att det där med Julpynt och att förmedla någon slags Julkänsla är jag nog väldigt dålig på för som Magdalena skrev i sin blogg så hade jag gärna betalat för att någon hade fixat allt det som barn vill så gärna ha.

Nicole önskar sig en riktig Disney Jul med riktig Julgran, pynt, gemenskap, Julmat, festkläder, lekar, massor med fint inslagna paket under den där Disney gran med kanske även Piff och Puff på den. En hundvalp eller en kattunge som hon får just på Julafton morgon och springer in till henne tidigt på morgonen utan att hon visste om den… En Jul dröm =)

Just nu dock när middagen doftar så gott, en Julfilm är på TV och ljusen är tända samtidigt som Mikkan skickade bilder på de lussekatter de har bakat hemma i Sigtuna … Ja, just nu kan tom. jag tycka att Julen kan vara mysig…

img_1751

Knut ser fram emot december månad då han har fått en egen julkalender för hundar <3

Rekommendationen veterinären gav oss om att han skulle gå ner 2 hekto då han har ingen markerad midja verkar inte riktigt ha gått fram =)

img_1509

Ha nu en skön och avkopplande kväll…

Skall lägga mig tidigt för tåget till Köpenhamn väntar imorgon för en tur och retur resa på samma dag.

Kram från oss <3

2 thoughts on “Trevlig Första Advent från oss …

 1. Hej
  Jag önskar dej en fin o mysig 1.a advent, härligt att din dotter gilla laga mat. Trevlig resa till Köpenhamn…Spännande att se vad du har gjort för något. Jag längtar till fredag då är det dags för botox igen för mej
  Kram

  1. Tack snälla, det blir mest tåg för att i ett par timma titta på vackra och läckra kläder så det får allt vara värd det =) En bok och kaffe så skall även den tiden på tåget kunna gå =)
   Ja, den där botox dagen gillar man om man väl har börjat =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *