Ytlig och/eller djup …

För några veckor sedan fyllde jag mina 45 år och ibland så får man någon present för att fira/hylla eller kompensera det där med att bli äldre =)

När jag gjorde mina ögonbryn fick jag reda av duktiga Lucie att man kan även göra en annan kosmetisk tatuering som hon trodde skulle bli bra så just DET hade jag som önskemål när frågan kom om vad jag ville ha i present.

Idag fick jag möjligheten att göra det men om detta i senare inlägg <3

Här en före bild och från  bilden så kanske ni förstår att det Lucie gjorde har med läpparna att göra.

img_9834

Därför säger jag redan till mina mer känsliga läsare att helt enkelt hoppa över nästa inlägg för den är sådär ytlig ut och just ytlighet kan jag tycka är helt ok att vara ibland så länge man även har av motsatsen.

Av någon märklig anledning tror majoriteten att man måste vara det ena eller andra, ett enklare sätt för människor att stämpla andra, att placera i fack utifrån det ögat ser men idag, anno 2016, tycker jag att man kan visa prov på lite intelligens och öppenhet och förstå att man kan faktiskt vara både och <3

Mer om dagens ytlighet ikväll <3

2 thoughts on “Ytlig och/eller djup …

 1. Ja är det inte konstigt att bara för att man vill förbättra det man har så anses man korkad, blir så trött på det!
  Ska bli spännande att läsa om vad du gjort.

  Jag brukar göra naglarna, och ögonfransar och extensions, det verkar ju folk tycka är ganska rumsrent, men om jag nämner något om min magoperation där jag sydde ihop magmusklerna och fettsög, och flyttade naveln, då blir folk lite nervösa, talar man sen vidare om sin bröstförstoring, då blir man helt idiotförklarad ;-)
  Tur folk har något att prata om :-)
  kram/Maria

  1. Det är just därför många ”kändisar” inte berättar om vad de själva har gjort för då vet de att de ”värderas” efter just sina operationer och inte hur de är som människor. Själv har jag alltid varit öppen om det men kanske är jag det för jag vet själv att jag även besitter andra egenskaper som jag själv gillar hos mig själv =)
   Ja, tur att folk har något att prata om men tycker att det är just de som pratar bakom ryggen/datorn som är ytliga när de värderar en annan person utifrån just en yta =)
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *