Lite gran & Jul inspo …

Och så vaknade jag åter kl. 4 för att försöka ligga kvar i sängen en timma utan att dock somna så nu sitter jag här för tredje tidiga tidiga morgonen i rad och bloggar … Jetlag sitter i helt enkelt och tar inte hänsyn till om det är helg eller inte =)

Igår stängde jag vid 15 för att passa på sista timman att gå runt i butiker med min dotter som påstår att detta händer väldigt sällan sedan jag själv är i butik. Igår gick vi till nyöppna Åhléns som har haft stängt i ett år men som åter öppnade i torsdags.

Många är vi som har väntat att de skulle öppna igen då de har lite av allt och ibland behöver man just det som inte finns i mer profilerade butiker. Deras nyöppning lockade väldigt många nyfikna besökare (visste inte ens att det bodde så mycket folk i Borås =) men efter en stund trängsel (gillar inte) gick vill till min favorit inredningsbutik som jag skulle kunna spendera en förmögenhet hos, den förmögenhet som jag dock inte riktigt har =)

Se den där underbara Julgranen som pryder deras skyltfönster …

img_9733

Hade bara mobilen med mig och kunde därför ta kort med bara den men på närmare håll syns det kanske bättre att det är små söta djur som pryder granen <3

img_9726

Älskar den och så älskade jag självklart granen som gick i guld <3

img_9735

Köpte mig ett Adventsljusstake helt i guld från Skultuna som jag visar ikväll men kan bara säga att den är väldigt guldig <3

Vi gick även till Mariellas projektkontor (dörren efter) där en vernissage med Bobo i centrum äger rum.

img_9736

Marmor från Carrera och de där stolarna …. Kan du lägga 10.000:- för en stol hade jag köpt 6 av de direkt för de är så otroligt stiliga och vackra.  Trodde aldrig att min dotter skulle gilla men det var det första hon sa att hon ville att vi skulle köpa de stolarna men förklarade att det inte är något Ikea pris på de =)

Och här jobbar en hund till för vi är nog 3-4 butiker i stan som har sina hundar som går runt i respektive butik.

img_9737

Nöjd med mitt köp gick vi och köpte silikondroppar till håret och den där oljan från Body Shop som jag är en flitig användare av för älskar att ha några droppar i badkaret och så använder jag den på kroppen istället för en vanlig body lotion.

Mysigt att titta hur fint butiker har skyltat (jag väntar 1 vecka till =)  och en annan stil som jag gillar har butiken Storgården som tema i sitt skyltfönster: the wild west <3

img_9745

Nöjda med vår lilla runda gick vi och hämtade Knut i butiken för att gå hem och se vilket himmel som Borås hade igår <3

img_9755

Resten av kvällen präglades av lite godis och ”Så mycket bättre”

Nicole gav mig en fantastisk mysig och mjuk morgonrock i födelsedagspresent men jag hinner inte använda den för hon påstår nu att ”jag är inte tillräcklig snabb”? =)

Att regeln ”först till kvarn” gällde på något man har fått hade jag ingen aning …

img_9773.

Fick igår kväll bild på min underbara söta systerdotter Matilde som tappat en liten tand <3

De där ögonen längtar jag efter att få se snart igen live och när den lilla handen tog min på promenaden med Knut när de var här sist så smälte jag <3

img_9780

Klockan är snart 6 och det verkar blåsa en hel del utanför så skall njuta av en kopp kaffe, jobba lite och kl. 10 skall jag ”göra” en av mina födelsedagspresenter. Lucky me <3

Vad det är kommer självklart senare …

Önskar dig en mysig Första Advent morgon med rykande kaffe och kanske en lussekatt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *