Den där jumpsuiten från For Love & Lemons …

4.23 på morgonen och smög ut från mitt sovrum där även Nicole ligger och sover, ville inte väcka henne denna tidiga lördag morgon <3

Nu har tre dagar gått sedan jag kom hem från solen och har slussats direkt in i allt det som är jobb,  Vad annars då vi är snart in i december månad?

Dock tittar jag på korten från semestern och känner fortfarande av den sköna känslan i kroppen när man vaknar till solen, stranden och ledighet.

Tittar på korten och måste tipsa om ett fantastiskt sommarplagg (även om det är vinter nu). Vissa av er skall ju trots allt kanske till värmen och om inte annat kommer ju sommaren även tillbaka här i Sverige.

Oavsett så är denna jumpsuit från For Love and Lemons något helt underbart <3

dscn0527

Skorna, mina favoriter från förra säsong är från Jeffrey Campbell och 1/41 finns kvar för endast 1299:-

Jag äskar tyget, den är verkligen så annorlunda söt och boho chic <3

dscn0518

Till den hade jag denna behå från samma märke <3

 Jumpsuiten  finner du  HÄR och glöm inte att även idag kan du använda dig av koden ”blackfriday20” så har du 20% rabatt på både säsongens kläder men även på redan rabatterade från vår/sommarkollektionerna.

Vackra och något mer stylade Beyoncé har också fallit för detta tyg och märke för du ser henne på bild i en top från samma brand och kollektion. Vackra kvinna!

beyonce

WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE

Klockan är 5 och tror att jag skall ta ett bad med hoppet att inte väcka varken tonåringen (min dotter) eller pensionären (Knut)

2 thoughts on “Den där jumpsuiten från For Love & Lemons …

  1. Finns det något du inte är snygg och klär bra i ? :)

    Vad fint det såg ut i butiken nu !
    är det mesta klart på bygget utanför ?

    1. Du är snäll du =)
      Man kan säga så att det värsta av byggnationen är nu fixad så även om det inte är klart kan man säga att vi inte längre påverkas av detta som har pågått i 9 långa månader. En dyr för oss historia som har varit lika lång som en graviditet =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *