Jetlag …

Imorse vaknade jag kl. 4 för att direkt sätta mig med datorn i vardagsrummet och blogga om bland annat årliga BLACK FRIDAY som gäller hos oss fram till lördag 23.59.

Anger du koden ”blackfriday20” får du 20% rabatt på din order (gäller ej på Don Vanquisher jackorna) så ett perfekt tillfälle att unna sig något nytt eller för att handla någon Julklapp i tid och till ett bättre pris.

Att vakna 4 innebär dock att jag gäspar redan nu, före 21 … Jetlag är en av få baksidorna med att ha varit iväg men så är även Nicole trött så snart lär vi ligga i sängen och titta på något i datorn, gäspa och somna… Vår fredag kväll <3

Utanför butiken idag …

img_9670

Nu är jag dock lite för trött så lägger mig i sängen bredvid min lilla älskling och bara är =)

Imorgon är butiken öppen 10-15, välkomna <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *