Black Friday Day!!!

I butik och webshop har du idag och imorgon möjligheten att få 20% på din order (gäller ej Don Vanquisher jackorna) om du anger rabattkoden ”blackfriday20”.

15219527_10154148270088660_731597583415429220_n

Kanske att du vill unna dig något nytt, kanske att du vill passa på att köpa någon Julklapp så att inte sista dagarna innan Jul sitter där utan att veta vad du skall köpa?

Vi kvinnor är bäst att motivera oss själva till shopping men tror att anledningen till det är att det är ganska roligt det där med något nytt att ta på sig oavsett om det är de där denimen som du kommer att använda tills de går sönder eller den där vackra klänningen till de mer speciella tillfällen i livet. 

Hos www.lavendettaclothing.se finns allt från t-shirten du kan ha under en kavaj eller bara till dina jeans, de där klänningarna som är så vackra att man tappar andan, underkläderna som är så underbar söta/sexiga och de med de där detaljerna som skall även visas upp lite.

Med de märken vi har idag så finns allt från den klassiska tröjan från GESTUZ  till kläderna från HALE BOB där printen och färgerna står i fokus.

Besök oss på www.lavendettaclothing.se och hittar du något bland höstens nyheter eller från sommarens märkesrea anger du koden ”blackfriday20” så dras som tidigare nämnt hela 20% rabatt på din order.

img_9650

(Bilderna är lånade från Karolinas blogg där du även kan läsa om hennes favoriter från oss)

När det gäller mina egna favoriter så är det faktiskt nästan omöjligt att välja ut de då jag har ju köpt in favoriterna och det är alla de som ni ser i webshopen <3

Vad jag hade köpt beror nog på vad man redan har men några ”must have” för mig är denna söta mössa från KARL LAGERFELD som finns 1 enda kvar och så hade jag köpt en Karl tisha för de är så snygga även under en kavaj för att inte nämna en väska då dessa finns inga kopior på och är så himla snygga.

img_8313

Ett par MOU BOOTS hade jag inte heller hoppat över att köpa nu när du kan spara flera hundra på de …

Dessa är helt fantastiska då sömmarna syns lite tydligare än på de helsvarta som dock är slutsålda då svart är alltid svart. Själv valde jag DESSA.

img_8806

Önskar mig dock även ett par av Mou bootsen dyraste … så klart =)

mou-wrapped-goat-boot-cracked-black-425

Köper man dessa sista med rabattkoden sparar man över 1000:- så rena kapet egentligen <3

En JUICY COUTURE dress måste man också passa på att köpa.

Hade en kund inne igår som köpte en och har man som henne haft en så vet man att de håller i flera år utan att tappa färg och form så även om en mysdress för över 3000:- är dyrt så tänk på alla de fest toppar du har köpt och kanske hänger kvar i garderoben då du aldrig festar? Har nämligen varit den som gjort den typen av shopping misstag medan min första Juicy hade jag i 9 år  och bästa köpet då de används <3

5696_pitch_black_b

Kan göra listan lång på mina favoriter som sagt så det bästa är nog att hitta sina egna <3

Koden gäller fram till lördag 23.59 så gå nu in på WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE och frossa bland alla de fantastiska märken som jag är så nöjd att kunna få möjligheten att sälja <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *