Träning på semestern & rabattkod …

Det fanns en tid då jag kunde inte tänka mig att åka iväg på en semester utan att träna åtminstone 4-5 dagar den veckan.

Idag efter att ha haft en uppehåll på kanske 4-5 år (förutom några enstaka tillfällen som dock inte riktigt har varit i sin kontinuitet) har jag lite svårt att känna igen mig i att ha någon slags ”ångest” om inte träningen blev gjord.

Trots att jag kanske trodde att jag skulle visa prov på lite mer motivation så blev det inte all den träningen som jag hade kunnat göra men inte gjorde. Kan hitta på en massa ursäkter och förklaringar men nöjer mig med den enda giltiga: kände inte för att träna i värmen när jag inte längre är van.

Bjöd dock på ett par undantag på Koh Samet och då i de senaste träningskläderna från Juicy Couture som jag finner sådär Juicy snygga <3

dscn0740

En fråga till er mer flitiga vana träningsmänniskor. När ni gör exempelvis plankan skall ryggen vara rak eller lite upphöjd? Min resevän och jag hade lite delade åsikter om detta nämligen och troligtvis har jag fel =)

dscn0746

Stretching gillar jag dock =)

dscn0731

En Jul för kanske 12 år sedan fick jag av Nicoles pappa just träningskläder i Julklapp av honom då jag hade målet att börja träna. En perfekt present att ge till någon som vill komma.

dscn0737

Roligare att komma till den miljön där man till en början inte riktigt känner sig hemma i om man har läckra träningskläder så titta in HÄR och se både alla de läckra träningskläder som finns på rea och de nyligen anlända.

Det roliga med Juicy Couture Sport är att mig veterligen säljs bara hos oss eller kanske i ett par andra butiker/webshopar i Sverige. Oavsett inget som syns på flera och därför extra roligt att ha det som inte alla andra har…

Då det är Black Friday fredag denna helg så startar lavendettaclothing.se redan nu detta genom att ge alla 20% rabatt (detta gäller dock EJ på Don Vanquisher jackorna) på er order. Ange bara rabattkoden ”blackfriday20” i webshopens kassa så dras rabatten direkt där och kommer du till butiken kan du bara säga rabattkoden så gäller den även där.

Passa därför på att redan nu kanske inhandla även någon Julklapp? <3

15179104_10154144073618660_8739809036826056600_n

Titta redan ikväll på vad som du gillar lite extra mycket så kanske du känner för den där november presenten till dig själv eller kanske att redan nu börja tänka på de där Julklapparna som nu många börjar tänka på?

Nu har jag varit hemma i 3 timmar, Nicole sprang och kramade mig hårt medan Knut skällde och hoppade för att även han ville vara med. Nu är vi tillsammans igen och då jag är väldigt väldigt trött skall jag nu gå och lägga mig.

Imorgon jobbar jag i butiken 11-18, fredag 11-17 och lördag 10-15 och Black Friday gäller under hela helgen om du uppger koden <3

Godnatt <3

4 thoughts on “Träning på semestern & rabattkod …

 1. Hej

  Välkommen hem, hoppas du känner dej bättre och är utvilad. Men ta de lugnt nu när du börjar arbeta igen i butiken
  Kram

  1. Tack snälla Nettan <3
   Det där med att ta det lugnt är lite svårt men skall försöka lägga ifrån mig jobbet åtminstone ett par timmar när jag har kommit hem och inte tänka på det hela tiden =)
   Tack för omtanken ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *