When you´re lost …

Åter vaken tidig morgon =) Något bra tips för att inte vakna kl. 4 och inte kunna somna om? Det har ju trots allt nu gått en vecka sedan jag kom hem från de sköna dagarna på Koh Samet.

Apropå öar minns ni serien ”Lost” som gick för kanske 11-12 år sedan? Jag älskade den (trots att jag inte hade följt ngn serie sedan ”Nord och Syd” typ =)  för att inte nämna Sawyer som med sin 3.4 dagars skägg var helt klart sexigast och snyggast på ön.

Min mormor hade kallat honom för en riktig ”gräshäst”, ett uttryck hon hade för de hon tyckte var riktigt snygga. Vet inte om det är ett ord hon hittade på själv eller om det är något från Borås =)

Tror att jag såg de flesta säsonger på denna spännande serie men när den väl  började spåra ut och blev lite för ”konstig i sin overklighet” slutade jag titta.

19-times-sawyer-from-lost-made-you-fall-in-love-2-27950-1430270031-1_dblbig

Undra hur många som drömde om en natt på en öde ö med honom? =)  Jag räcker upp armen för jag var skyldigt till de där syndiga men ack så härliga tankar/drömmar <3

Ibland när jag sitter på ett flygplan tänker jag just på de människor som jag delar resan med utan att alls veta vilka de är. Om något skulle hända vilka roller skulle var och en ta i just den gruppen av människor? En ledande roll? En lat sådan? Det är ganska intressant för beroende på gruppen och vilka som är i den kan vi själva agera olika.

Och apropå ordet Lost (dit jag egentligen vill komma i min utsvävning) så finns på Koh Samet en resort som heter The Lost Resort där du kan hyra rum och känslan av skylten att döma är att ett spännande, mystisk och enkel boende finns därinne =)

img_9406

Stannade vid vägen men titta in på deras hemsida om du söker det där boende som känns lite äventyrlig redan från namnet. Då jag dock bodde inte där och stannade bara vid skylten vet jag inte riktigt hur denna resort är.

Jag tycker verkligen om denna ö som är inte som öarna i Karibien men som har fortfarande någon slags äkthet kvar trots att turisterna finns självklart där. Gillar man att bara gå runt i denim shorts och ett linne även på kvällen, äta för 50:- på stranden eller på en av de enklare barerna på den där lilla gatan i stan så är det en mysig och lugn ö och vem vet om kanske någon gräshäst dyker upp där på stranden för dig <3

Även om jag hade verkligen oftast bara shorts och linne så passade jag på att ändå ta på mig någon klänning ibland, inte för att dresskoden på ön kräver det men bara för att jag ville det <3

dscn0483

Långklänning och flippisar/Superga skor fungerar nämligen det med =)

Klänningen är från amerikanska Hale Bob och du finner den HÄR för 2199:- (ord. pris: 3399:-)

1/XS och 1/S finns kvar men du kan tom. gå ner en halv storlek om du tvekar att du ligger mellan två storlekar. Hale Bob är nämligen något ”snäll” i storlek vilket är tackamt.

Klockan har hunnit nu bli 5.30 så skall nu sätta på en kopp kaffe och sedan ta ett bad innan dagen väntar med att gå ner tidigt till butiken då ordrar väntar  på att skickas (tack för era beställningar <3)

Hoppas att denna tisdag blir en sådan där mysig sådan för hösten är verkligen mysig med tända ljus och utan den där hetsen om att man måste hitta på något hela tiden.

Ha en underbar dag <3

4 thoughts on “When you´re lost …

 1. Det har inte med ditt blodtryck att göra? Försök meditera eller så skiter du i det och går upp och tar en kopp te. Hoppas det löser sig, så jobbigt när man inte får sova som man ska.

  1. Det tror jag inte men skall fråga läkaren när jag skall dit =) Måste nog dock säga att man får en hel del gjort när man går upp så tidigt =) Kram och tack för omtanken <3

 2. Gräshäst-vilket roligt ord:))
  Håller med dej om att Rolf Porseryd(som du har skrivit om) är en riktig sådan. Både snygg och säkert väldigt spännande…

  1. Vet inte var mormor fick det där uttrycket ifrån men man förstod ju vad hon menade =)
   Ja, han är trots sin ålder väldigt väldigt snygg och så har han nog den där intelligensen som gör honom till någon spännande att sitta och prata med =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *