Mitt möte med en varan …

För flera år sedan läste jag en hemsk artikel om en pappa som blev äten av en varan medan sonen som klättrade upp för ett träd kunde rädda sig själv. Under en period så var det många hemska nyheter som handlade just om denna djur som man då kanske inte riktigt visste mycket om?

När jag fick reda på att i Lumphini Park finns just varaner kände jag mig lite skeptisk men tänkte att jag ville leka lite ”Indiana Jones” då jag förstod att dessa kanske sig från de jag tänkte på och kanske var vegetarianer istället?

Googlade och fick fram att det finns rätt så många arter av denna ödla. Den farliga som jag tänkte på heter komodovaran medan de jag mötte idag har jag ingen aning om vad det var för något men ser ut som en mini komodovaran som dock ej verkar vara farlig då de går fria …

Var rätt så nära, tyckte jag =)

dscn0030

dscn0029

 Denna gömde sig i skuggan …

dscn0037

De flesta jag såg under min korta promenad i Lumphini Park valde dock att svalka sig i vattnet …

dscn0038

Mindre religiösa platser fanns för att ha den där stunden med någon som är större än oss själva (om man nu tror på att den ”någon” finns)

dscn0045

dscn0046

Då det blev lite väl varmt så var det bara att gå tillbaka till hotellet och då till våning 19 där poolen och solstolarna väntade.

dscn0051

Och så fick jag som födelsedagspresent även DENNA väska från Karl Lagerfeld när jag fyllde år, älskar att alla de som vi har tagit in i butik kan man bara ha diagonalt på sig så mycket bekvämare <3

dscn0057

dscn0055

Resten av dagen har spenderats med något väldigt tråkigt och väldigt onödigt … =)

Att få igång min mobil som efter ett försök med uppdatering går inte att få igång igen. Svart skärm med den där itunes symbolen men trots försök på 3 timmar går inte att få igång så imorgon är det bara att gå till någon som kan fixa det hela …

Nu får jag glömma irritationen, tänka att det hade varit värre (mycket värre) om jag hade gått för nära en komodovaran istället och glömma det där med att vara anträffbar hela tiden (måste bara kontakta Nicole så att hon inte går och oroa sig i onödan).

Nu dags att duscha, byta om och ja, gå ut på middag igen för sova & äta måste man göra brukar man säga och jag är i vanliga fall dålig på båda =)

4 thoughts on “Mitt möte med en varan …

  1. Hej

    Jag ser att du har det underbart, mys o må gott . Detta gör bra i själen. Tack för ditt svar i tidigare inlägg om Montana, ledsen att de ej blev av, du får drömma vidare om den resan och åka kanske nästa år
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *