Till den där lugna ön …

Imorse kl. 8 väntade taxin utanför hotellet för att köra oss i 2 1/2 timma till hamnen där båtarna utgår ifrån för att köra till Koh Samed.

Jag har varit på denna ö en gång tidigare i början på året och gillade lugnet här och att det inte alls är lika turistigt som många andra öar i Thailand. Ett mindre ö utan en massa trafik och hit kommer du för att vila dig knappast för att festa (av vad jag har sett).

dscn0163

Från fastlandet och istället för att vänta över 1 timma på hotellets speed båt som ingår i priset hyrde vi en privat (ca 500:-) som såg till att vi kom precis utanför hotellet som ligger just på stranden här på Koh Samed.

dscn0166

dscn0168

dscn0170

I mars var jag här sist så ca 8 månader sedan och så fort jag kom på hotellet så kände jag hur lugnet svepte över mig <3

dscn0171

Lite sol, bad, en god sallad, en massage på stranden och så middag på ett stället som jag gillar för sin enkelhet.

dscn0183

dscn0193

Mer imorgon för nu är klockan 23 och kl. 8skall jag visst ”tvingas” ut på en löpningsrunda =)

Skickade denna bild ikväll till min dotter som svarade med en ”men lilla mamma”, hahaha!

Burrigt hår efter massagen i nacken med oljor och efter moppe körningen för att komma till middagen.

img_9103

För att göra min dotter nöjd som visst tycker att de som läser bloggen finner mig väldigt tråkig om de tror att jag åker iväg själv så är jag inte helt själv här.

Är den dock  som lätt skulle kunna åka på en resa på egen hand för ser det inte som något som är tråkigt men ett perfekt sätt för att lära känna nya människor =)

Det finns alltid olika sätt att se på saker och ting och med detta önskar jag alla godnatt <3

Nu kan Nicole sova

2 thoughts on “Till den där lugna ön …

  1. Hej

    Det syns genom bilderna att det är ett lugn…Så perfekt ställe för dej nu…Det skulle många behöva åka till och bara va…Det vore något för mej….Det ser underbart ut…Ha en fortsatt fin semester….Hoppas du mår bättre
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *