Free People & packning …

Igår kom en fantastisk leverans från Free People som tillsammans med Hale Bob och For Love and Lemons tillhör en av mina favoritmärken från USA.

DEN HÄR fluffiga off white underbara jacka som man kan ha inomhus nu när kylan är här och utomhus när våren eller hösten återvänder är så söt och ångrar redan att jag inte köpte in flera. Kortare framtill, längre baktill och man kan inte annat än att bli lite sådär kär i den.

14947975_10154113170353660_3006118895065142364_n

Jeansen är från Miss Me, 1599:- och du finner de HÄR <3

img_8807

Söker du en snygg klänning till ett hos oss ”bra pris” så kom även DENNA igår från Free People.  1/XS, 1/S och 1/M med ett pris på 1499:-

img_8787

Söker du något skönt och coolt så är DENNA cardigan alldeles perfekt, 2/XS och !/S och du kan gå ner en storlek så XS är som ett S och S som ett M =) Ville vara lite extra tydlig…

img_8810

Free People finns så klart hos www.lavendettaclothing.se och till dig som undrar så är butiken öppen tisdag, onsdag, torsdag 11-18, fredag 11-17 och lördag 10-15 nästa vecka <3

Nicole och jag sitter i soffan och skrattar på det där fjantiga sättet som man gör när man är lite trött =)

Skall nu packa medan ”Så mycket bättre” går på tv men nej, nu spelar min tonårsdotter ngn ”Go Charlie” låt … OMG, så tröttsamt och helt plötsligt känner jag mig som morfar som tyckte att allt fladdrade på TV.

Varför skulle sångare dansa exempelvis undrade han =)

Packning och musik helt enkelt här a casa Castellari denna kväll för imorgon åker jag på mina 10 dagar semester så mor och dotter Castellari får klara sig utan varandra i några dagar nu <3

Nu dags att ta fram resväskan och allt som skall få följa med till värmen <3

Kram <3

4 thoughts on “Free People & packning …

  1. Morfar var en underbar man <3
   På somrarna när vi kom till Sverige delade han och jag på lillstugan (de andra låg i storstugan) och där låg vi i vår sin säng, läste var sin bok och så hade han alltid Marabou choklad som vi åt utan att de andra visste =) Älskade mina morföräldrar, en massa <3

 1. Önskar dej en trevlig resa! Ta väl hand om dej själv och njut av sol och ledighet!
  Tycker att jag läser din blogg varje dag men måste ha missat något; skulle inte du till USA och ’leva med hästar’?
  Kram på dej

  1. Det skall jag verkligen göra Lena <3
   Var tvungen att ställa in den och vänta för det har varit så mycket med byggnationen med gatan utanför att jag inte hade den ron för att åka iväg (hade ingen som kunde hjälpa mig med butiken heller) och där fanns ingen möjlighet att jobba via dator …
   Den resan är min drömresa och måste göra den med insikten att kunna njuta utan tänka jobb hela tiden så får vänta lite till tyvärr samtidigt som med facit i hand var det nog bra då jag har haft hög blodtryck i några veckor och hade jag varit där så hade jag kanske aldrig kollat upp det innan … Kram till dig med <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *