Att höra lite dåligt …

Igår hade jag migrän nästan hela dagen så stängde 17 och gick och la mig i mörkt rum medan Nicole hade ”tjejkväll” med 3 väninnor och ville just att jag skulle stänga in mig =)

Det märkliga är att trots att hon påvisar att jag hör dåligt (säger inte emot =) hörde jag väldigt bra, alldeles för bra igår då deras samtalsämnen handlade inte längre om sådant jag förknippar deras träffar med (dockor och leka affär). Låtsades dock som inget och försökte istället vila medan de skrattade hjärtligt och hade nog en väldigt mysig kväll <3

Håller idag värmen i DENNA klassiska mörkgråa pullover från Gestuz, 1299:- (har storlek S på mig då de är snälla i storlek). Under den har jag DENNA skjorta från samma märke och DESSA denim från Miss Me Jeans.

img_8716

Butiken kommer att vara öppen ordinarie tider (stängt på söndagar och måndagar) även när jag är iväg och ordrar kommer att packas och skickas med leveranstid max 3 arbetsdagar så inga som helst skillnader trots att jag förhoppningsvis är snart på semester.

Nu  skall jag ta hand om nyheterna från Oneteaspoon men i väldigt lugn tempo <3

Detta tack vore att jag har

6 thoughts on “Att höra lite dåligt …

 1. Skönt att du kommer iväg, kan du nog behöva!
  Undrar om du provat med Zomig Nasal mot din migrän? Jag trodde inte alls det skulle hjälpa, men det gör det, jag tar en ”dusch” av medicinen i ena näsborren, sen lägger jag mig i ca 30 min (ibland längre) och vips så ebbar migränen bort. Har fått Zomig Nasal utskriven på recept, då blir det inte så dyrt. Fick några tabletter också men de hjälper inte alls lika bra.
  Ha en skön resa nu!
  Kram/Maria

  1. Tack Maria för tipset, måste testa. För min del har Treo hjälpt, tar en tablett, dricker två glas vatten och så lägger jag mig som du i ca 30-60 min. och det hjälper … Även sköterskan sa att Treo är bra för just migrän … I mitt fall kan den dock bero på mitt höga blodtryck så får se nu vad som händer när vi pressar ner den. Vet ju trots allt inte hur länge jag har gått med det men 3-4 veckor är nog vad jag tror iom. att jag har känt mig snurrig och har haft svårt ibland med både balans och att fokusera … Var rädd att det var något helt annat så skönt att proverna inte visade ngt annat…
   Tack snälla, en dag kvar så skall jag koppla av som aldrig förr <3

 2. Hej

  Skoj att du få åka iväg på din efterlängtade semester, som du är så mycket värd. Var rädd om dej och vila och njut så gott de går
  Kram

 3. Läskigt med så högt blodtryck. Hoppas du mår bra nu och att det blir bättre. Stort Grattis i efterskott och jag hoppas du får en underbar resa. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *