14 thoughts on “Ett paket …

 1. Oj, vad läskigt ! .. hoppas bättre ?
  fick precis samma sak för någon månad sen, okej, något år äldre men från ”ingenstans” !!

  De provade även ”kristaller”, gjorde dom det på dig med ?
  det orsakar visst yrsel och till mig sa han att det kan påverka att kroppen ”arbetar” så mycket hårdare med för att balansera då kristaller gör oss yr… men inte huvudvärk så säkert inte samma ?!

  Men minns jag rätt så tyckte du om att ligga på sjukhus då ”läkarna” ofta såg så bra ut ? :)
  dock under andra omständigheter… :)

  Krya på dig !!
  Kram J

  1. Kristaller har jag haft innan så vet att det inte är det =)
   Här handlar det om hög blodtryck …
   Gillar att bli nedsövd men aldrig skrivit om sjukhus och snygga läkare mig veterligen …
   Kram

 2. Hej

  Oj, oj inget skoj alls. Hur mår du nu? Vet de varför du fick så högt blodtryck? eller har du kanske dina aningar.
  Ja du behöver semester och koppla av o njuta nu. Får du flyga?
  Krya på dej fina Michela och va rädd om dej
  Kram Nettan

  1. Skall prova blodtrycket imorgon igen så hoppas att medicinerna fungerar …
   De hittade ingen orsak av alla prover de tog så kan bero på stress eller annat som man just nu inte vet om.
   Glad dock att det inte var vad jag var rädd för då röntgen i huvudet visade inget konstigt,
   tack snälla <3

 3. Oj vad läskigt. Var rädd om dig och hoppas du kan njuta när du åker iväg. Tur i oturen du råka ut för detta nu och ej när du var iväg. Take care!❤️

  1. Ja, bra att jag ringde och gick till vårdcentralen för det är farligt att gå länge med hög blodtryck vilket jag nog har gjort i 3-4 veckor. Därför jag har känt mig vimsig, snurrig troligtvis =) Tack <3

 4. Du måste ta det lite lugnare och ta ett steg tillbaka och sätta dig själv i förarsätet. Tro mig jag har varit där. Kom in på akuten för några år sedan med 275/170 i tryck och så nära en stroke. Har fått äta medicin sedan dess och fungerar bra idag. Har ett dygnssnitt på 138/93 nu.

  Hoppas du får det skönt på din semester.

  1. Ditt blodtryck var verkligen högst och förstår risken för stroke i det läget. Du måste ha blivit inlagd misstänker jag och självklart får man sig den där tankeställaren som man nog behöver få för att omvärdera lite i sitt liv <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *