Största lussekatten på min födelsedag …

Idag vid 16 tiden för 45 år sedan föddes jag på en av de många BB i Bologna, Italien.

Idag blir jag alltså 45 år och har kanske märkligt nog, ingen som helst åldersnoja eller dylikt.

Det upplevde jag för ca 17 år sedan när jag inte hade anledning till det =) Då upplevde jag nog de där stressande tankarna om att hinna med utbildning, jobb och barn. Idag har jag den bästa dotter jag kan tänka mig och vill definitivt inte ha fler medan de där stressande tankarna som rör framtiden och jobb har jag nog givit upp, de har blivit en del av min vardag…

Nuet är vad som gäller även om jag gärna vill ha saker att se fram emot i framtiden som en liten morot i vardagen.

Lite tråkigt att fylla år en vardag då det blev inte den sången med frukost som Nicole förhoppningsvis hade bjudit på annars, ärligt fick jag knappast ngn sång alls denna morgon då ”den kommer ikväll” påståd hon som den trötta tonåring hon var denna dag , hahaha!!!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det =)

I helgen lovade personalen på Orion att de skulle baka en stor lussekatt till moi då jag fullkomligt älskar lussekatter.

Kl. 9 hämtade jag min stora lussekatt som visade sig vara mycket större än jag hade föreställt mig … Skrattade när jag såg den =)

De hade även gjort några vanliga så la en av de bredvid den big one så att man kanske lättare kan förstå hur STOR den är <3

img_8561

Lussekatten blir min frukost/lunch och kanske tom. middag? Skulle ha haft ljus på den så hade den blivit även min födelsedagstårta =)

Nu skall jag återgå till jobbet <3

16 thoughts on “Största lussekatten på min födelsedag …

  1. stort GRATTIS , till dig ;) hahaha vilken lussebulle, kul ;) blir väl lussebulle hela dagen lång ♥

  2. Ett stort och varmt GRATTIS på din födelsedag! Du skriver alltid så ärligt och humoristiskt med stor ”klokskap”! Önskar dig en fin fortsättning på dagen! Varma hälsningar Christina

  3. Felicidades! Stort grattis! Mums med stora lussekatten. Jag är också älskare av lussekatter. Ha en fin födelsedag. Nu följa USA valet.

    1. Tack Petra <3 Ja, de är riktigt mumsiga och har nog inte förätit mig trots dagens dos av de =) Tittar med spänning nu och misstänker att USA får sin första kvinnliga President =)

  4. Grattis på födelsedagen! Jag hoppas du har haft en fin dag och att du inte förätit dig på lussekatten :-)

    1. Sitter fortfarande i soffan och försöker smälta den även om större delen av den är i frysen så att jag kan fortsätta njuta av den någon annan dag =) Tack snälla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *