Att locka håret på ett sätt jag aldrig har sett tidigare …

När Knut och jag la våra nosar utanför dörren så kände vi verkligen av den där kylan som nu är ett faktum. Vintern är här helt enkelt och nu gäller jackor, vantar, mössa och allt som man kan hålla sig varm i.

Tro det eller inte men jag har gått barfota i mina Mou boots även en sådan kall dag som denna så ingen kan påstå att de inte håller värmen. Älskar de och nu har det nog gått 3 veckor sedan de levererades och jag har haft på mig de dagligen sedan dess. Bästa vinterskon <3

Förutom lite jobb har jag idag fixat naglarna och låtit de måla i en läcker rosa nyans då jag skall till värmen snart och så har jag låtit färga min hårutväxt.

Anna på Yonique fixade lite ”lagom” lockar på mig för några månader sedan på ett sätt som jag aldrig har sett någon göra så idag bad jag henne göra det på samma sätt. Tog ett snabbt kort för att visa hur enkelt man kan fixa detta själv med hjälp av den plattången som många nog har.

Hon tog lite hår, plattade det lite lätt  fram till mitten för att rulla sista delen runt 2 fingrar och för att avslutningsvis med plattången värma den i några sekunder. Marianne på salongen visade att de där beach lockarna som många efterstävar kan man åstadkomma med samma teknik men då genom att rulla håret till en 8 innan man värmer det lätt med plattången. Kanske svårt för mig att förklara men skall be både Marianne och Anna visa åter vid nästa tillfälle så kan någon fota för lättare att förklara genom just bilder =)

img_8526

Anna in action …

img_8527

Och så här blev resultatet av detta snabba och enkla sättet att få fram lite lockar som du borstar sedan ut och som snyggast blir efter några timmar/dagen efter <3

img_8542

img_8543

Och så ser ni här även min hårfärg då jag för några månader sedan gick över till mörkare nyanser och är då som nu tacksam för att ha gjort det valet men framförallt tacksam att Anna och Marianne valde rätta färger <3

Sitter nu och tittar på Filip och Fredriks program på femman där de intervjuar människor som kommer att rösta på Trump i Presidentvalet som imorgon kommer att vara största nyheten.

Som många andra så hade jag önskat att en tredje kandidat fanns, en politiker som kan uttala sig med respekt, som kan det där med retorik och som har karisma.

Morgondagen kommer att bli spännande helt enkelt även om jag tror att USA kommer att ha sin första kvinnliga President även om jag tycker att hon inte har någon utstrålning alls, något som kanske inte är viktigast men ändå en tillgång för att få folk att lyssna på dig.

Nåväl, nu skall jag fortsätta mitt tv-tittande denna sista dag som 44 årig för imorgon får USA en ny Presiden och världen en ny 45 årig =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *